mirzaarel-12 ahaha teyzesinin daha düşkün ozaman😂
Evet kızlar bebeğinizin ilk kelimesi ne oldu
- Düzenlendi
@ikiprensesannes @Taze_anne bacımsular neredesiniz siz görünmüyosunuz askı falanmı aldınız
Bahtsizbedevi_ Eda dedi yani ismimi söyledi 😂 hala daha evin içinde Eda Eda diye bağırarak geziyo
biraztakilcam ayy yesinler onun eda diyen dillerini🥰😂
Bahtsizbedevi_ 🤣🤣evet ucude teyzeci tam 4 adette teyzemiz var 🥰her zaman yanımızda olunca böyle oldu
- Düzenlendi
mirzaarel-12 ne güzel daim olsun inşallah 🤲🥰
Eda demişti komsumuzun kızıydı o cok bakıyordu ve devamli adını söyletmeye çalışıyordu ve söyletide
Bahtsizbedevi_ ilk kelimesi 1 ay 23 günlükken anne dedi bilinçsiz dedi ama olsun 🤣
kizatasozu yaa ne güzel bilinçsizde olsa anne demiş 🥰🤣
kizatasozu 29 günlükken de benim oğlum anne dedi kimseye inandıramadim demek ki gerçekmiş 🥰
Bahtsizbedevi_ Baba oldu,ağlayınca bile çok nadir anne diye ağlar. Geçen rutin kontrolde kan verdik orada ağlarken baba diye bütün odayı inletti
Bahtsizbedevi_ yok güzelim memlekete geldim. Bakamıyorum
CoffeeLover ayy Yanlız değilmişim. Benim oğlumda babasına resmen aşık evde babasının vesikalık fotoğrafı ile geziyor babası işte olduğu zamanlarda vesikalığını öpüyor😂 içten bir babamm diyor ki yani benim bile içim eriyor 😂 beni babasının yanına yaklastırmıyor babası eve geldiği zaman hadi git diyor bana😂😂
piyangobileti benim kanıtım var o an video çekiyordum 🤣
Goat aynı benim bebeğimde öyle rahatsız biraz dün ilk enne diye ağladı çok mutlu olmuştum enne demesine 🥹bide mam diye ağladı
ikiprensesannes anladım canım