Selam kızlar. Ilk once sunu soylemek ısderımkı sırf yorum olsun dıye yorum atmayın kendinizi yerime koyun lutfen rica ediyorum. Benim 10aydır sevgılım var ve ayrı sehırlerdeyız aslında ben o oldugu sehırde unıversite okuyorum amma 10aydır gıdemıyorum. Kısaca bır bırımızı ancak foto vıdeolarda gorduk. Ama ılk defa asık oluyoruz 10ayda bır bırımızın herseyı olduk herkes soruyo nasıl uzaktan bu kadar sevebılıyosunuz? Ama mesafeler buyudukce benım guven problemim olustu. Her defasında kusup ayrılıyorum ama o hic vazgecmiyo hep arıyo yazıyo bende hicbir zaman vazgecmeyecegini soyluyo hatta 10aydır evlenmek isdediyini hic olmazsa yuzuk takalım dıyo. Ama ben ona eskısı gibi guvenemiyorum mesafeden dolayı rahatsız oluyorum. Ama her defasında herseye yemin ediyo yani ölmüs babasının mezarına bile. Ama benim icime her defa kurt dusuyo o da cok kotu oluyo diyoki ben serefsizmiyim yeminlerime inanmıyosun ? Yada babasının mezarına yemin etmesi fılan. Napıcam hic bilmiorum. Cok ilgi gosteriyo butun aılesi tanıyo beni. Bende onucok sevıyorum ama iste bu subheler deli ediyo beni. Sizce bir ınsan bu kadar kusursuz ola bilirmi? Belkide bu yuzden kendimce kuruyorum. Sabah uyanır uyanmaz yazıyo gun boyu konusuyoruz sabaha 5-6a kadar hatta uyumadan saatlerce konuusup geleceyımız icin hayaller kuruyoruz🥺 10aydır butun hatalarıma ragmen hep affediyo kendi gururunu degilde beni dusunuyo. Ama napiyim icime kurt dusuyo ya sizce napmalıyım ben? Cunki boyle kendimede onada zarar veriyorum gururunu kırıyorum. Sizce gidince duzelirmiyim? Mesafe yuzundenmi boyleyim?
Mesafe olmasa ilişki düzelir mi?
Aleyna000 mesafeler ilişkiler için bıçak sırtı bir durum. Ya daha çok alevlenir ya da şüpheler ve güvensizliklerle söner gider. Hiç uzak mesafe ilişkisi yaşamadım. Ama empati yapmaya çalışacağım özlemek de insanı hırçınlaştıran bir durum. Bence trip falan atıyorsan atma. Gideceğin zaman da denemeye devam et. Gözünle bir şey yakalamadan da suçlama. Anlattığına göre de davranışları seni seviyor gibi. Ailesi biliyorsa zaten aldatma işlerini kolay kolay yapamaz. Şunu unutma erkekler evlenme gözüyle bakmadığı kızları aileleriyle tamnıştırmazlar.
ZRaporu biliyorum zaten evlenelim suphelerin bitsin diyo yanimda olunca hersey guzel olucak falan dogumgunumde orda olmamama ragmen hediye almisti ozel olmayan gunlerde de hep aliyo sakliyo yanina gidince vericekmis ama insaniz iste kiskaniyoruz ikimizde bende daha cok supheler oluyo malesef mesafeli iliski cok kotuymus
Deleted4 yok gormedim zaten sifreleri bende benimkide onda ama gecmiste cok capkin olmus o yuzden korkuyorum galiba
Aleyna000 suphede kalicaginiz birseymi oldu
Bende uzak mesafe iliskimiz oldu 5 sene ama arada giderdim yanina yada o gelirdi.
Sonra mesafe gozunde buyudu aldatti ayrıldık
Aleyna000 Arkadaşım madem gün boyu konuşuyor seninle bu güvensizlik neden ki ? Yani mesafe var tamam ama yinede guvenini kiracak birsey yapmış olması lazim bence guvenmemen problem çıkarman için. Kişiliğini en cok sen tanırsın bazıları görünüşünden bile belli eder kendini fırıldakligiyla ama fazla naz aşık usandırır seviyorsan cokta üzerine gidip aranıza soğukluk sokma derim.
Sexysempanze gecmisi yuzunden suphedeyim cok kızla konusuyomus ama hepsini kendisi anlattı bana ne yasadıysa soyledı . Benden duy dedi kimseden duyma
Deleted4 seven aldatmaz dimi? Bence seven ister kadin olsun ister erkek aldatamaz yani. Ama iste mesafeden dolayi boyleyim
Aleyna000 ben de aylarca uzak mesafe sevgilim olmustu ama üzülerek söylüyorum olmuyor ya🥺hersey telefonda olmuyor. Erkeklerin her yeminine, her denilene inanma bu saflık biz kadınların ruhuna işlemiş maalesef🤷🏻♀️ Hiç aldatılmadım ama belki aldatıldım? Bilemem orasını. Uzak mesafe ilişkisinden evlenen cok arkadasım var orası ayrı tabi. Yanında olmayan birini kusursuz seviyosan helal olsun. O işler sıkıntılı ya😅Bekarken genciz kanımız kaynıyo tabi uzaktaki adamı kim takar yapacagımı yapıyodum 🤦♀️ Buda karakterime ters oldugu için hep ayrılırdım.🤪 eger ilişkiniz sıkıntılıysa devam etme .
Pembekoala_ 10 aydır kapalı oldugu icin gidemıyorum ama 1ay sonra gidicem ve sonra hep yanında olucam zaten dusunuyorumki kuruntum yuzunden 10ayımız mahv olmasın yani sonucta 1ay kaldı bu kadar sabr ettik hic olmazsa canlı goruyum bi 😅
Güvenini kırıcak ne yaptı bilmiyorum ama anlattıgına gore sana cok deger veriyor herkesin kusuru var ama kontrol edebilen insanlar var buyüzden bize kusursuz gelebiliyorlar eger sana büyük bi hatası olmadıysa bence bosuna kuskulanma mutluysan birlikte ol insanlaro hayatımıza kendimize acı cektirmek sürekli süphe duyalım diye almıyoruz.bide sey var mesela bir degişiklik olunca ilişkide mesela bianda mesafe girmes yada hergün konusup birgün karsı tarafa cok vakit ayıramamak gibi seyler oldugunda insan kuskulanıyo bisey varmıs gibi hissediyo sonucta mesefe var hersey telefona baglı yüzyüze gormuyorsun.sorun bundan kaynaklı da olabilir aslında bisey yoktur ama sen öyle hissediyosundur.cok sey söylemek istiyorm ama kendimi ifade edemedm umarım anlarsın ne demek istedigimi😂
Buarada 6 yıl uzak mesafe ilişkisi yasamıs biri olarak yazdım ve 2 yılda bir sadece 1 saat bile görüşemiyoduk simdi düsününce nasıl yapmısız diyorum
Rouge evet ya aynen oyle
Rouge sonu nasıl oldu?
Ailem istemiyodu bizim dedelerimiz birbirine düsmanlar anneannemin üzeirmde emegi coktur ve birlikte oldugumuz kulagına gitti bana hakkını helal etmicegini söyledi ne kadar ugrassam da cok cektim sonunda ayrılmak zorunda kaldım yani sorunumuz mesafe hic olmamıstı
Rouge ya cok uzuldum.. bızde uzaktan akraba sayılırız benımde aılem ısdemez onu gecmısınden dolayı
Aleyna000 benimkiler gecmisinden dolayı yada huyundan dolayı istemeselerdi keske onlar sadece kendi seylerinden yaptılar bide simdi hayatımda baskası var anneannem keske onunla olsaydı diyo ben o kadar acı cektikten sonra
yani sen onu iyi tanımaya bak aile önemli haklı cıkabiliyolar ama bide benim gibi inattan dolayı da yapabilirler ondan emin ol öyle karar ver lütfen bak simdi beni ayırdıklaeı kişi nişanlı ve herkes onları övüyor cok mutlular