• Muhabbet
  • Mesafe olmasa ilişki düzelir mi?

Aleyna000 tabikide bence hemen yaz hiç durma seni çok iyu anlıyorum diyorum ya bende aynı öyleydim ama sana şu kadarı soyliyeyim yapacak olan bi sekilde yapıyo sen istediğin kadar kısıtla istediğini yap engel olamazsin sadece kendini ve onu yiprattiginla kalırsın o yüzden ona güven ve gerisini düşünme benim esimde annesini kaybetmis çocuk yaşta oda hep ölmüş annesi uzerine yeminler ederdi seninkide babası üzerine ediyomus hikayemiz o kadar cok benziyoki hu kadar olur belkide benim senin karşına çıkmam bı işarettir gercekten ben senin bı kaç sene sonraki halinim ikinizide yipratma bi lseyleri xamana birak ve tadını çıkart bi gün mutlaka bana hak vereceksin

Ozlemre bu konuda bende seninle aynı fikirdeyim esimin ilk birklite olduğu kiside ilk sevgiliside benim benimde o eger benden öncesi olsa vende çok takardım kafama

20 gün sonra
    • [silindi]

Okudum da yazdıklarınızı ben deşuan 17 yaşındayım ve bir ilişkim ama uzaktan yürümesini ne o ne ben istiyorum o her halükarda bu şehirde kalackve ben gideceğim sizcw kalmalı mıyım zorluk çekeceğimi bile bile ailemden yoksa güzel bir üni için onu silip gitmeli miyim