mehirimben aredhel bonfile gibi et ürünleri yanına patates püresi olabilir veya sebze tüketiyosanız fırında sebzeler veya tavada sotelenmis renkli sebzeler kullanabilirsin. bi sise de sarap oldu mu daha neee olsun ayol
aredhel Bahtsizbedevi_ ayyy kızlar harika öneriler geldi teşekkür ederim ve ağzım sulandı resmen yapmak için sabırsızlanıyorum ❤️ mehirimben TombulHatun
TombulHatun aredhel mantar soslu bonfile, kaşarlı patates püresi, cajun baharatlı fırında brüksel lahanası, mevsim salata, yoğurtlu mor lahana yada havuç tarator, tatlıyı hazır alırım 😂
HurremSultan aredhel Chedar soslu midye makarna & tavuk sote Yoğurtlu köz biberliı salata Rus salatası Kavurma Salata Birde meyveli pasta ve çerez aldım kenara da onları koyucam içecek olarak da Ayran ve çay😁💓🎀🎀🎀🎀
dide aredhel Selaaaammm 😍 ben bugün evde pizza yapacağım yanına da Ross bir şarap açacağım pizzalardan biri karışık diğeri margarita olacak şekilde düşündüm birlikte yapıp birlikte masamizi kırmızı mumlar ve gül kuruları ile susleyecegiz akşamki plan bu şimdilik 🍕🍷❤️
TombulHatun Medusa kocamla yedim aşko sana ayrı yaparım 😊 3 seneyi geçkin aynı foto değişiklik istedim 😂