Kızlar Philips Lumia lazer cihazı nasıl öneriniz var mı hangisini almalıyım

Bende burda bekleyeyim

Araştırma içindeyim bende ama hala karar veremedim

950 olan bikini bölgesi için uygun değil sanırım

Yaa giremedim bi turlu rahatsizdim biraz soru alayim🤭🌸

coffe ben kullanıyorum memnum da tek sevmediğim yanı kafasının büyüklüğü onun dışında çok iyi

Zamansiz_ Kız ben sorayım hemen😂 Bazı yorumlar gördüm, aleti kullanmayı bırakınca eski haline döndü hemen tüyler diye. Yani diğer lazerler gibi kökten çözüm değilmiş. Öyle mi senin de?

Medusa bnce hic bir islem killari kokunden yok etmezz cooook uzun bir sure uyutur ki benim cihaz cok iyi bi 7 8 ay olmustur bacaklarimi almayali cok seyrek cikmis oda eminim son atislari yaparken tam geçememisim ciddi anlamda mukemmel bi cihaz

Zamansiz_ Kişiden kişiye göre değişiyordur belki de. Öyle yorumlae görünce almaktan vazgeçmiştim ben kökten çözüm sanıyodum ya bu makineleri😂 Ama sanımırım max 1 sene işe yarıyor

Medusa 13 14 ay rahat beklentine gorede tabiki. Birde profesyonel yerlerdeki makineler buyuk ve atislari cok daha kuvvetli karsilastirmamak gerek benim beklentimi ziyadesiyle karsilastiriyor esmerim ve kıllarım siyah bas etmiyordum suan neden bu kadar gec kalmisim diyorum surekli🫠

Zamansiz_ Anladım canım, ben benimkileri görür mü görmez mi emin değilim hala😂