Arkadaşlar Merhaba tüp bebekle ikiz hamileyim ama uzanın sağ sol sırt üstü fark etmiyo bebekler çok sertleşiyo ve böbreklerime doğru ağrı yapıyo ikiz hamilelik geçirenler bilirler onlardada öyle oldu mu

Siyem34 Kaç haftalıksın? Karın sertleşmesi bende de oluyordu diye hatırlıyorum, ciddi bi şey değildi diye kalmış aklımda ama. İkiz gebelik değildi benim bu arada

Siyem34 doğuma yakın sıklaşıyor zaten kasılma seklinde oluyor kımıldayamıyorsun

Siyem34 bu durumda kasılma oluyordu bnde doktor günde 1 tane sade soda icmemi artı bide magnezyum kullanmamı önermişti doktorunuza danışın o haftalarda genel de bu skntilar oluyor bide ikiz gebelik olunca kasılma daha çok oluyor diye biliyorum komsumdan alan dar olduğu için organlarin yeri daralıyor ondan ağrı yapabilir kontrole gidince muhakkak söyleyin bunu

2minnosannesi magnezyum alıyorum ama birkaç gündür salgına yakalındım hiç soda içmek aklıma gelmiyodu daha önce içiyodum. Tşk ederim😍

Siyem34 41 de doğurdum ben, sertleşmelerin haftasını hatırlamıyorum ama karnın büyüyor olabilir o da bi etken. Eğer çok endişe veriyosa sana doktora sorsan daha doğru olur