lanjalee HurremSultan haksız da sayılmaz sanki Hürremm 😂 ay ne bileyim ya ben 14 şubatı pek sevmiyorum galiba zaten organizasyon işleri de hiç bana göre değil 🫢😅
belladonna HurremSultan Benden aldın Hürrem. Ellerine sağlık. Bir kere ortada emek var. İnşallah kocan da o emeği görür sjdnsns
HurremSultan lanjalee eşim de boule seyleri sever ama ahahahaha yani ben yapicam o yeme kısmında hep sofralar hazırlayayım ister ki bende seviyorum biz her iki günde bir evde kaldığı için bı date yapıyoruz 💓🔥🌸
lanjalee HurremSultan Allah ağzınızın tadını bozmasın balım 🥰 yani güzel şeyler tabi de ne bileyim ben uğraşamam öyle sürekli sofra hazırlamaya , arada yapıyorum ki kıymetini bilsin şımarmasın 🤪😂
HurremSultan lgrth kizzzz massallah ne kadar yakınız ahahahhha gel.misafirim ol pasta o kadar doyurdu ki bir dilimin yarısını gece biz yedik yarısını da çocuklar yedi tıka basayiz😂😂
HurremSultan lanjalee ben çok severim ya bana kutlama olsun yeter🤪🤪♥️ eşimde seviyor ama ben sevdiğim için hatta ben dışarda yemek yiyormuş gibi olsun diye git sende giyin dedim bende giyindim baya bir iki saat sofrada oturup sohbet ettik🤭♥️🎀🧿
Bahtsizbedevi_ HurremSultan aşkım eşim yeni geldi işten elinde çiçekle girdi içeri çocuklar uyanık uyusunda yaparım bişeyler 😜
HurremSultan Bahtsizbedevi_ benimkide bir dal gül almış canım benim 🤭♥️ bütün gün cicekcide cicek dağıttı gelirken de bir tane almış 🤭😂 Allah razı olsun onu da beklemiyordum🤪🤪
HurremSultan Tinnymom kaynanan varsa var Allah Allahhh ben özellikle gösteririm ona bak bunu yaptım bunu aldım diye 🤭 sizin mutluluğuzdan mutsuzluk mu duyucak sanki:) hatta yardım bile eder sana odanizfa küçük bir masa hazilasaydin baş başa gece yerdiniz
HurremSultan belladonna aaa senden geçer not aldıysam ne mutlu bana♥️ bak eşim diye demiyorum aşırı bir değişim var baya baya değişti inanilmaz yani🌸💓 Allah bozmasın elem tere fiş kem gözlere şiş 🤪🧿🧿
kizatasozu HurremSultan çok güzel görünüyor gerçekten eline sağlık benimkinde dışardan pasta almış bı dilim yiyemedik doğru düzgün çünkü kocam ne hikmetse bugün hasta oldu (psikolojik hasta )🤣
Ecivicivokke kizatasozu beğenmene çok sevindim 😍 kremayla yaptım profesyonel değilim henüz ama çabalıyorum 😍
kizatasozu Ecivicivokke beğendim gerçekten kreması hazirmiydi ben krema yapıp pastanın üstünü süslüyorum sorun yok ama yanları yaparken dusuyo kayiyo bunu nasıl onlicez
HurremSultan karamelek21 ayy keşke bende çikolatalı yapsaydım temaya uygun olsun diye kırmızı gıda boyası kullandım ama çikolatalı ayrı bir güzel oluyor ayrıca çok güzel olmuş ellerine sağlık 💓🌸🎀