kizatasozu Ecivicivokke beğendim gerçekten kreması hazirmiydi ben krema yapıp pastanın üstünü süslüyorum sorun yok ama yanları yaparken dusuyo kayiyo bunu nasıl onlicez
Ecivicivokke kizatasozu her şeyini kendim yaptım kayma oluyorsa da kreman biraz cıvık kaliyordur kuzum unu ve nisastasini arttirman gerek ve keki çok fazla islatmaman gerek bence
HurremSultan Medusa ahahaha aşkım benim giremedim buralara yogundum hastalandik hayat beni soooyle bı salladı😂😂
HurremSultan lgrth kizzzz massallah ne kadar yakınız ahahahhha gel.misafirim ol pasta o kadar doyurdu ki bir dilimin yarısını gece biz yedik yarısını da çocuklar yedi tıka basayiz😂😂
lgrth HurremSultan afiyet olsun yarasın bende hayaller hayatlar yaşadım 🤣 kocam öyle cins bir pasta almış ki 🤣
HurremSultan lanjalee ben çok severim ya bana kutlama olsun yeter🤪🤪♥️ eşimde seviyor ama ben sevdiğim için hatta ben dışarda yemek yiyormuş gibi olsun diye git sende giyin dedim bende giyindim baya bir iki saat sofrada oturup sohbet ettik🤭♥️🎀🧿
HurremSultan Bahtsizbedevi_ benimkide bir dal gül almış canım benim 🤭♥️ bütün gün cicekcide cicek dağıttı gelirken de bir tane almış 🤭😂 Allah razı olsun onu da beklemiyordum🤪🤪
HurremSultan Tinnymom kaynanan varsa var Allah Allahhh ben özellikle gösteririm ona bak bunu yaptım bunu aldım diye 🤭 sizin mutluluğuzdan mutsuzluk mu duyucak sanki:) hatta yardım bile eder sana odanizfa küçük bir masa hazilasaydin baş başa gece yerdiniz
Tinnymom HurremSultan yok canım nerde iyi olmaya iyi ama o tarz konularda dalga geçer o yüzden pek bişey anlatmam bu konularda istememde
perimasali802_ HurremSultan evdeydi canım Kutlamadik kutlamaya yüzümüz olmadi sağlık olsun ne diyelim
HurremSultan belladonna aaa senden geçer not aldıysam ne mutlu bana♥️ bak eşim diye demiyorum aşırı bir değişim var baya baya değişti inanilmaz yani🌸💓 Allah bozmasın elem tere fiş kem gözlere şiş 🤪🧿🧿
belladonna HurremSultan İnşallah bu değişiklik baki olur Hürrem. Çok sevindim senin için. Herkese anlatma shshsjs
kizatasozu HurremSultan hiç sorma bende hastaydım 1 haftadır gikim çıkmadı beyfendi bıraksam acile gidicek kalbi sikisiyomus her yeri de agriyomus mussss