HurremSultan karamelek21 ayy keşke bende çikolatalı yapsaydım temaya uygun olsun diye kırmızı gıda boyası kullandım ama çikolatalı ayrı bir güzel oluyor ayrıca çok güzel olmuş ellerine sağlık 💓🌸🎀
karamelek21 HurremSultan hahaha bende kalpli yaptım ama benim adam çikolatalı pastanın hastası o yüzden çikolata çilek parcalıydı içi kekide kakaolu yaptım☺️ ama seninki görüntü olarak daha cezbedici eminim tadıda öyledir😻
perimasali802_ HurremSultan evdeydi canım Kutlamadik kutlamaya yüzümüz olmadi sağlık olsun ne diyelim
lgrth HurremSultan afiyet olsun yarasın bende hayaller hayatlar yaşadım 🤣 kocam öyle cins bir pasta almış ki 🤣
kizatasozu HurremSultan hiç sorma bende hastaydım 1 haftadır gikim çıkmadı beyfendi bıraksam acile gidicek kalbi sikisiyomus her yeri de agriyomus mussss
Bahtsizbedevi_ lgrth ayyy gerçekten hayaller hayatlar olmuş😂 bi tek benmi sevmiyorum içinde muz olan şeyleri hatta direkt muzun kendisini🤢
belladonna HurremSultan İnşallah bu değişiklik baki olur Hürrem. Çok sevindim senin için. Herkese anlatma shshsjs
Ecivicivokke kizatasozu her şeyini kendim yaptım kayma oluyorsa da kreman biraz cıvık kaliyordur kuzum unu ve nisastasini arttirman gerek ve keki çok fazla islatmaman gerek bence