Bahtsizbedevi_ sana da bir kilo gönderirim merak etme 😅
Ne Hediye/Çiçek Aldınız? 🎁🥰❤️
ikiprensesannes gönder gönder çok iyi olur benim pek aram yokta eşim içer hepsini😂
Bahtsizbedevi_ gitsin kendine alsın ben senin için gönderirim,😿😅
ikiprensesannes tamam anlaştık nezaman gönderirsin 🤭😂
Bahtsizbedevi_ dur eve geçim gönderirim 😂
ikiprensesannes tamam 😂
aredhel benim eşim playstation aldı😂 kendine mi hediye aldı bana mı anlamadım ama akşamları çocuk uyuyunca oynarız beraber dedi😂
aynoluyonoluyo bence kendine aldı laf söyler trip atarsın diye öyle dedi😂
karamelek21 maşallah maşallah 🧿
aredhel sevgiliyken de nişanlıyken aldığını hatırlamam zaten ne yılbaşı ne doğum günü ne de sevgililer günü ama gel gelelim ben salaklığıma doymuyorum hep ben alıyorum belki utanır o da alır die ama yok 😬 yine ben hediyesini aldım o almamış yüzük alcaktm ama elimdeki son parayı ona vermek istemedm yoksa maaşa kadar napcaz dedi bende aç kalcaksak zten hiç anlamı yok dedm tabi bu bir bahane içinden gelse bi şeklde yapardı neyse artık napalım 😏😂
Bahtsizbedevi_ çok doğru bir tespit bencede😂😂
aredhel normalde evliyiz biz sevgiliyiz derdi hep ama bu sefer salon çiçeği almis diğerleri hemen soluyor diye guzmanya çiçeğin adı kırmızı çok güzel ❤️
aredhel ayy çiçek olarak beyaz orkide almış birde çeyrek altın dizili bileklik almış. Yazdandır istiyordum hep tamam diyor kalıyordu hem isteğimi hem sevgililer günü aradan çıkardı uyanık 😂
aredhel şöyle bir hediye aldı.
Eşim uzakta hediyesini ayarlayıp yollatmıştı burdan keşke yanımda olsaydıda hediye istemezdim çok özledim🥲 ama normalde farkettimde eşim uzakta olunca hediye falan yolluyor özel günlere uzaktayken daha çok özen gösteriyor yanımdayken çokta önemsemez(: onada hediyem karnımda 🎁 🤰🏻🧿💙🌎🪬🧿