• Muhabbet
  • Ne Hediye/Çiçek Aldınız? 🎁🥰❤️

aredhel para verdi biz çiçeğe verilen paraya biraz üzülüyoruz bana ne eksiğin varsa ya beraber alalım der ya da sen istediğini al der

aredhel ben gül ve parfüm aldım ama ona hiç bişey almadım sana en büyük hediye ben ve oğlumuz dedim 😂😂

aredhel kazak almış bana bende trip atıyordum bileyim almadın diye meğersem almış hatta odaya saklamış sabah bebişi emzirmeye kalkınca verdi

aredhel sevgiliyken de nişanlıyken aldığını hatırlamam zaten ne yılbaşı ne doğum günü ne de sevgililer günü ama gel gelelim ben salaklığıma doymuyorum hep ben alıyorum belki utanır o da alır die ama yok 😬 yine ben hediyesini aldım o almamış yüzük alcaktm ama elimdeki son parayı ona vermek istemedm yoksa maaşa kadar napcaz dedi bende aç kalcaksak zten hiç anlamı yok dedm tabi bu bir bahane içinden gelse bi şeklde yapardı neyse artık napalım 😏😂

aredhel normalde evliyiz biz sevgiliyiz derdi hep ama bu sefer salon çiçeği almis diğerleri hemen soluyor diye guzmanya çiçeğin adı kırmızı çok güzel ❤️

aredhel ayy çiçek olarak beyaz orkide almış birde çeyrek altın dizili bileklik almış. Yazdandır istiyordum hep tamam diyor kalıyordu hem isteğimi hem sevgililer günü aradan çıkardı uyanık 😂

aredhel şöyle bir hediye aldı.

Eşim uzakta hediyesini ayarlayıp yollatmıştı burdan keşke yanımda olsaydıda hediye istemezdim çok özledim🥲 ama normalde farkettimde eşim uzakta olunca hediye falan yolluyor özel günlere uzaktayken daha çok özen gösteriyor yanımdayken çokta önemsemez(: onada hediyem karnımda 🎁 🤰🏻🧿💙🌎🪬🧿

aredhel çikolata alıp içine güzel bir not yazmıştı o kadar 😊