Benim ağustos eylül aylarında başladı ve hala geçmedi vücudumda küçük kızarıklıklarla başladı doktora gittim ilaçları kullandım geçti ama tekrar çıktı

Kendiliğinden de geçiyor ama bi sürw sonra tekrar çıkıyorlar

Bu konuda bilgisi olan varsa yazabilir mi arkadaşlar lütfen aylardır geçmedi

yrnkvsr12 kolojen icecegi var onu kullansaniz ? Hem cildi yenilio hemde vitamin icerikli , ben kullandim kolumdaki ameliyat izi bile fayda gördum, kardesim de icio onun yuzune kizariodu Gul hastaligibdab dolayi kolojen ictigi icin artik yuzu kizarmiyor vallahi

yrnkvsr12 bı tanidigimda var yıllardır gecmiyo anneside öyle en ağır ilacı bile kullandı ise yaramiyo dedi zerotanin di ilacın ismi sanirim

Ben 2 adet farklı krem bir hap kullandım 1 de iğne verdi doktorum tek dozluk o lafın arkasından geçti ama sürekli tekrarlıyor

cano42 hangi içecek acaba adını söyleme şansınız var mı

yrnkvsr12 ben geçirdim stresten kaynaklı olduğunu söyledi doktor bana iki krem yazdı karıştır sür dedi 3 aydık sürüyorum yeni geçmeye başladı kremin birinin adı Roza birisi Balaban eczaneden aldım

yrnkvsr12 yurtdisinda yasiyorum malesef turkiyedekilerden farkli. Ama eczaneden sorabilirsiniz
        Kolajen almak istiyorum derseniz bilirler.
        Toz zaten suyla karistirip iciyorsun
        Ilac degil bu arada
        Vitamin icerikli

cano42 sağolun teşekkür ederim yine de tavsiyeniz için

yrnkvsr12 benim yüzümde yaklasık 10-15 senedir Rozesea yani gül hastalığı var ama vücudumda yok. Kullanmadıgım krem kalmadı. son olarak lazer tedavisi görüyorum ama 2. seansıma hala gidemedim

aredhel geçmiyor mu yani gerçekten çok moralim bozuldu benim vücudumda var ara ara çıkıyor bi süre sonra kayboluyor ama sonra tekrar çıkıyor

yrnkvsr12 hiç geçmiyor maalesef… bazen insanlar aşırı derecede allık sürdüğümü düşünüyor. çok geçmiş olsun

6 gün sonra

yrnkvsr12 bende de var malesef geçmiyor ama yediklerine dikkat ederek bir de çok soğuk ya da çok sıcak ortama girmeyerek biraz azaltabilirsin tuzlu baharatlı şeyleri çom az yiyeceksin ayrıca domates çikolata da aşırıyı kaçmamsn gerekir bende bir de ekstra mantar var 20 sene oldu bıraktm artk öyle durıyor