Merhaba kızlar. Eşim sevgililer gününde bana bir çiçek almadı ya ben ona baya kızdım söylendim sövdüm dövmedigim kalmıştı o derece tepki gösterdim 😂 tavırlıydim tabi bi kaç gündür bu sabah telefonuna baktım moda selvimden bir şeyler sipariş etmiş çok mutlu oldum 🤣 bide sipariş parasını görünce ayrı mutlu oldum 🤣 😂 onun haberi yok bende söylemedim tabi hiç bir şey görmemiş bilmemiş gibi gene tavrımı devam ettiriyorum bakalım bu hafta gelcek çok merak ediyorum neler almış zevkine hiç güvenmiyorum inşallah güzel şey almıştır 😂

Biyiklim iyi yapmışsın kız bu kocalar başka türlü anlamıyor çünkü sevindim senin adına 🫶

cananlcm aynen öyle vala illa bağıracam sövcem öyle yaptırcam bir şeyleri 😅teşekkür ederim bu arada ☺️

Biyiklim eşimin kendi düşünmeyip benm söylememle almasının benim için bir anlamı olmaz beni mutlu etmez, ama senin adına sevindim inşallah aldıklarını beğenirsin beğenmezsende değiştirirsin 😂

TombulHatun kendi düşünmez işkolik bir adam sabah gider akşam geç saate gelir o yüzden alamadığını söyledi ki kendi içimde hak verdim anlayış gösterdim ama dışa belli etmedim tepki gösterdim o yüzden söylememle almış olsa da gene beni mutlu eder çünkü söylememle yine de almazsa o zmn beni çok mutsuz da eder 🙃ve inşallah beğenirim güzel şeyler almıştır 😂

🫠 nasil yapiyorsunuz bilmiyorum asla bana hediye alsin diye zorlamadim zorlamam 8 sene olucak evleneli basaramiyorum bacim 😂 yani kendini daha rahat hissediyorsan iyi birsey olsa gerek

Biyiklim çok merak ediyorum neler almış

siparis bolumunde gozukur 🤫🤭

Biyiklim sen çok hak verme yine de mdem sipariş verebiliyor neden senin söylemeni bekledi sen söylenmeden de 1 haftaöncesinde sipariş verip sana sürpriz yapabilirdi 😂 sen ona kendi düşünüp sürpriz yapmasını aşıla sürekli imada bulun öyle öyle alışır belki de 😊 olur da beğenmezsen hepsini değiştirme 1 2 tane onun beğendiklerinden kalsn ki adam da mutlu olsun kırılmasın 😊

TombulHatun vala bende bilmiyorum neden benim söylememi bekliyor😂hep böyle ben gene iyi yapıyorum bence ya 😂 zorla da alsa alcak alışmasın inşallah Bi daha ki sefer söylemeden alır 😂dediğiniz gibi yaparım gelirse ürünlerim ☺️

Zamansiz_ iyi bir şey iyi bir şey emin ol kocası hiç hediye almayanlar anlar beni belki sizinki kendiliğinden alıyordur diye böyle düşünüyorsunuzdur😂ürünleri aldığı uygulama kayıtlı değil onda Google üzerinden sipariş vermiş sipariş no kısmını ekran almış fotoğraflarda gördüm

Biyiklim bende önce senin gibiydim özel günlerde almadığı zaman trip atardım öyle alırdı trip atmasamda içimden hep acaba alırmı falan diyodum şimdilerde nedense eşime karşı hiçbir beklenti içerisinde değilim artık bu sevgililer gününde lafını bile etmedim içimden bile geçirmedim acaba alırmı diye kendisi alıp getirdi sanki eşimden soğuyo gibiyim ona karşı kıskançlık bile yapmıyorum eskisi gibi sanırım yılların birikmişliği beni bu hale getirdi inşallah tekrar eskisi gibi olurum

Biyiklim belki sizinki kendiliğinden alıyordur diye böyle düşünüyorsunuzdur

Tittttt yanlis 😂😂 oyle bsy keske olsa bacim

Neyse gelince gorursunnn💃🏻insallah guzel kombinler almistir 👀

Biyiklim valla canım bilmiyorumki bende bugün farkettim herhalde yılların birikmişliği yüzünden herhalde

Biyiklim inşallah için ısınır tekrar

İnşallah canım

Biyiklim Aslında bu kavgaların tek sebebi var.Sosyal medya algısı.
                      14 şubatta her paylaşım hediye doluydu.Kocam da kocam,ne gerek vardı canım kocam varlığın yeter gibi samimiyetsiz cümleler.Benim için bu günlerin hiçbir önemi yok,hatta eşimin hediye alıp almaması bile önemli değil 🤭

azze yok biz sosyal medya kullanmıyoruz allahtan eşim romantik değildir bende bu yüzden böyle günlerde bana hediye almasını isterim zorla da aldırsam beni gene mutlu eder hiç almamasindan iyidir gene 😂