Merhaba kızlar. Eşim sevgililer gününde bana bir çiçek almadı ya ben ona baya kızdım söylendim sövdüm dövmedigim kalmıştı o derece tepki gösterdim 😂 tavırlıydim tabi bi kaç gündür bu sabah telefonuna baktım moda selvimden bir şeyler sipariş etmiş çok mutlu oldum 🤣 bide sipariş parasını görünce ayrı mutlu oldum 🤣 😂 onun haberi yok bende söylemedim tabi hiç bir şey görmemiş bilmemiş gibi gene tavrımı devam ettiriyorum bakalım bu hafta gelcek çok merak ediyorum neler almış zevkine hiç güvenmiyorum inşallah güzel şey almıştır 😂
Eşim hediye almış
Biyiklim eşimin kendi düşünmeyip benm söylememle almasının benim için bir anlamı olmaz beni mutlu etmez, ama senin adına sevindim inşallah aldıklarını beğenirsin beğenmezsende değiştirirsin 😂
TombulHatun kendi düşünmez işkolik bir adam sabah gider akşam geç saate gelir o yüzden alamadığını söyledi ki kendi içimde hak verdim anlayış gösterdim ama dışa belli etmedim tepki gösterdim o yüzden söylememle almış olsa da gene beni mutlu eder çünkü söylememle yine de almazsa o zmn beni çok mutsuz da eder 🙃ve inşallah beğenirim güzel şeyler almıştır 😂
Biyiklim sen çok hak verme yine de mdem sipariş verebiliyor neden senin söylemeni bekledi sen söylenmeden de 1 haftaöncesinde sipariş verip sana sürpriz yapabilirdi 😂 sen ona kendi düşünüp sürpriz yapmasını aşıla sürekli imada bulun öyle öyle alışır belki de 😊 olur da beğenmezsen hepsini değiştirme 1 2 tane onun beğendiklerinden kalsn ki adam da mutlu olsun kırılmasın 😊
TombulHatun vala bende bilmiyorum neden benim söylememi bekliyor😂hep böyle ben gene iyi yapıyorum bence ya 😂 zorla da alsa alcak alışmasın inşallah Bi daha ki sefer söylemeden alır 😂dediğiniz gibi yaparım gelirse ürünlerim ☺️
- Düzenlendi
Biyiklim bende önce senin gibiydim özel günlerde almadığı zaman trip atardım öyle alırdı trip atmasamda içimden hep acaba alırmı falan diyodum şimdilerde nedense eşime karşı hiçbir beklenti içerisinde değilim artık bu sevgililer gününde lafını bile etmedim içimden bile geçirmedim acaba alırmı diye kendisi alıp getirdi sanki eşimden soğuyo gibiyim ona karşı kıskançlık bile yapmıyorum eskisi gibi sanırım yılların birikmişliği beni bu hale getirdi inşallah tekrar eskisi gibi olurum
Bahtsizbedevi_ ay niye noldu ki böyle oldun inşallah için ısınır tekrar ya yoksa olmaz ki böyle
- Düzenlendi
Biyiklim senin adına sevindim 🥰
Bahtsizbedevi_ anladım canım umarım en yakın zamanda düzelir hislerin
ikiprensesannes teşekkür ederim ☺️
Biyiklim umarım