Kızlaar hormonlu spiral kullanan var mı adetinizi kesti mi şişkinlik yaptı mı size de. Adetim 6 gün gecikti (gebelik yok) karnım davul gibi aşırı bi şişkinlik var göbeğim benden önce gidiyor çok rahatsız ediyor yaa başına gelen var mı
Hormonlu spiral+şişkinlik
peynirlimakarnaa üste çıksın kuzum
perimasali802_ teşekkür ederimmm balım umarım biri çıkar patlicam az kaldı 😂
peynirlimakarnaa bilgim yok üste kalsın ☺️
peynirlimakarnaa hormonlu spiral zaten adet kanamasini azaltmak için yapılıyor adetiniz gecikebilir bn bakır taktirdigim halde 1 ay adet olamamistim 1 damla kanama görmüştüm sonraki aylar düzelmişti hormonlu da adet az oluyor diyebiliyorum
2minnosannesi evet yoğun kanamalarım yüzünden takıldı zaten kesmesi için artık kan değerlerim düşmüştü çok düzene girene kadar ama yinede her ay lekelenme şeklinde 3 gün oluyordum en fazla 2 gün gecikiyordu ama bu sefer hala olmadım acaba şişkinlik sebebi o mu diyorum yani çat diye çatlicam artık şişkinlikten gebelik korkum yok eminim çünkü ama adet olmak istiyorum
peynirlimakarnaa ya bn o süreçte maydanoz suyu içmiştim baya şişkinligi alıyor
2minnosannesi yaaa kaynatıyor muydunuz maydanozu
peynirlimakarnaa evet kaynatiliyor
2minnosannesi teşekkür ederim yarın bi deneyeyim. Bugün bi başlayacak gibi oldu yani lekelenmem oldu 2 kez ama devamı gelmedi olma ümidiyle 30 kez falan gidip silip bakıyorum ama yok 😂
peynirlimakarnaa çokta stres yapma ya
2minnosannesi ay inanmazsın ama oldum bugün ve anında şişkinliğim indi sabah bi kalktım şişkinlik yok 1-2 saat sonra da tamamen oldum
peynirlimakarnaa olursun yaa spiralde gün olayı değişiyor ne yazikki bir ay erken 1 ay geç oluyorum zaman zaman değişiyor bndede
2minnosannesi bacıko ben yine aynı durumdayım yaa dozer gibi şiştim en son kurban bayramından birkaç gün sonra olmuştum daha olmadım birdaha 😂
peynirlimakarnaa sen ne zaman bana yazsan adet oluyon yine ol bacım 😅
2minnosannesi ayyy amiiin amiiin 😂 şaka bir yana bu sefer çok uzadı ay dozer,silindir,çöp konteyneri falan oldum yani
peynirlimakarnaa maydanoz suyu icsene
2minnosannesi sapını mı kaynatcam nasıl oluyor hiç yapmadım ki 😂
peynirlimakarnaa normal sapıyla birlikte kaynat soğuyunca ic