Kızlar 4-5 gündür grip olucam sinyalleri alıyordum ve bugün baya hastalandım : gündür iki memem de de ağrı var ayrıca adetime 4 gün var hiç bukadar ağrı olduğunu bilmiyorum hastalanıp buş şekilde ağrı çeken var mı ? Bir de elle muayne ettiğim de ikinde de yumurta gibi bir beze var ama eşim o memenin kendini dedi ki ben o hep vardı ama bukadar ağrıyı anlamadım geçmesse doktora gideceğim benim gibi olan var mı?????

fasulye, başlığı İki meme de ağrı olarak değiştirdi.

Miğdem de bulanıyor 1 senedir ikinci çoçuğu istiyoruz doktora gittim prolaktinin yüksek çıkmış ni önce ki tersti de tekrar yaptır dedi acaba meme ağrısı ondan mı yoksa hamilr miyim gece gece y🤦🏻‍♀️

fasulye Prolaktin yüksekse sağlıklı hamile kalabilmek için onu düşürmeniz gerekir tedaviyle. Endokrine sevk etmedi mi? Göğüs ağrısı ondan oluyordur.

17 gün sonra

zarifhanim adet olacağım için miş gögüs ağrım geçti bikaç tane test yaptırdım hepsi normal çıktı Hayırlısı bakalım bende infertelit var ilk cocugumda tedavi ile oldu yine öyle olacak sanırım

fasulye ben göğüs sızlaması ağrıması hissettiğim an hamilelikten şüphe etmiştim test yapmıştım pozitif çıkmıştı

fasulye İnşallah sağlıkla hayırlısıyla ikinci evladınızı alırsınız kucağınıza. 🌸

8 gün sonra

lgrth bende dün meme ultrasonu çektirdim meme ağrısı için bişey çıkmadı çok şükür ama memem patlıcak gibi hiçbir adetimde böylr olmuyordu 5 hün var adetime acaba hamilr miyim emzirirken böyle oluyordu sanki süt dolu boşaltsam rahatlayacağım

lgrth sizde de öyle oluyordu gerçekten anlayamadım adetim geçikirse bende test yaparım Allahın izniyle 2. Cocugu çok istiyorum🥲

fasulye benimde bazen üstüne uzun süre yatınca agrıyor hassas oluyo hem regliniz gecikmiş belki canınız bişey çekti bir çok ihtimal ve hurafe sayılabilecek sebeb olabilir

fasulye bende emzirirken adetime yakın uçları sızlamaya başladı emzirirken ağrıyordu hep birkaç gün böyle devam etti test yaptım pozitif çok net çok şaşırmıştım 😂

fasulye hayırlısı gönlünce olsun 🙂

fasulye 1 ay geçmiş hamilemisin kız ogrendinmi bence hamilesinn