zarifhanim fasulye Prolaktin yüksekse sağlıklı hamile kalabilmek için onu düşürmeniz gerekir tedaviyle. Endokrine sevk etmedi mi? Göğüs ağrısı ondan oluyordur.
fasulye zarifhanim adet olacağım için miş gögüs ağrım geçti bikaç tane test yaptırdım hepsi normal çıktı Hayırlısı bakalım bende infertelit var ilk cocugumda tedavi ile oldu yine öyle olacak sanırım
lgrth fasulye ben göğüs sızlaması ağrıması hissettiğim an hamilelikten şüphe etmiştim test yapmıştım pozitif çıkmıştı
fasulye lgrth bende dün meme ultrasonu çektirdim meme ağrısı için bişey çıkmadı çok şükür ama memem patlıcak gibi hiçbir adetimde böylr olmuyordu 5 hün var adetime acaba hamilr miyim emzirirken böyle oluyordu sanki süt dolu boşaltsam rahatlayacağım
fasulye lgrth sizde de öyle oluyordu gerçekten anlayamadım adetim geçikirse bende test yaparım Allahın izniyle 2. Cocugu çok istiyorum🥲
Meraktan fasulye benimde bazen üstüne uzun süre yatınca agrıyor hassas oluyo hem regliniz gecikmiş belki canınız bişey çekti bir çok ihtimal ve hurafe sayılabilecek sebeb olabilir
lgrth fasulye bende emzirirken adetime yakın uçları sızlamaya başladı emzirirken ağrıyordu hep birkaç gün böyle devam etti test yaptım pozitif çok net çok şaşırmıştım 😂 fasulye hayırlısı gönlünce olsun 🙂
peynirlimakarnaa fasulye kafaya çok takma durumu var mı? Psikolojik olabilir mi bu ağrınız? Geçmiş olsun 💐