vahsikelebekk jilenin altına badi giyebilirim sadece veya önü bağlamalı gömlekler olur öyle
Hiç beğenmedim
Biyiklim elbise kötü değil ama çok beğendim de diyemem moda selvimden o paraya çok güzel elbiseler takımlar alabilirsin bence eşinin gönlünü kırmadan konuş değiştirexeğin kıyafeti de birlikte bakıp seçin ojun da gönlü olmuş olur
TombulHatun öyle yapcam inşallah bende anlamadım elbise normal kumaştan o kadar para nasıl olur çok sinirlendim gerçekten bu fiyata bu elbise 😄
Elbise güzelmiş fiyatı pahalı olmsa kendime alırdım mutlaka 🫢zevkler ve renkler asla tartışılmaz ,begenmediysen iade edip içinize sinen bişey alabilirsiniz ,bu tarz durumlarda içine sinmeyince insanın giymesi de gelmiyor dolapta çürüyp gidiyor
Biyiklim
Bak fiziğin güzel bu elbiseyi ben çok beğendim
yesilisevdotunukoru ya ben beğendim ama sadece jileyi 😂güzel eteklerim var mesela gömleği etek üzerine giyebilirim öyle durmaz dolapta ama bu fiyata çok güzel elbiseler alırım ben 😅
TombulHatun günlük değil gibi sanki fiziğim güzel ama kalcam büyük ve aşağıda o yüzden dar kalıp elbiseler bende güzel durmuyor 🤭😄
Biyiklim bende etek gömlek kadınıyım ilk ama elbise arayışına da girmiştim hep aynı şeyler çıkıyordu karşıma bu iyi geldi bana şu an ,fiyat konusunda hakslisin bütün dolabı yeniler insan dolap gardrop tan
Biyiklim ben bunu yazın günlük giyip işe giderim 😂 bu örnek sadece bak daha ucuza daha güzel modeller bulabilirsin yani modaselvimden 😊
TombulHatun işe gitmelik olur bak çünkü ağır bi model. İnşallah bakalım ☺️
yesilisevdotunukoru aynen öyle vala
TombulHatun bunu daha 10 dk önce favoriledim 😁
Biyiklim kumaş olarak şık bir kumaş değil abiye olarak saten kumaşlar kullanılıyor bu günlük kullanılabilir bence efil efildir diye tahmin ediyorum😊
yesilisevdotunukoru vala bilmiyorum ki ben günlük giyemem bunu 😂
Biyiklim tercih meselesi🤷😂
Biyiklim bende hiç beğenmedim valla eskidi bu model çok şık şeyler var değiştir bence
Kızlar eşim geldi giydim gösterdim çok beğendi üstümde değiştirmek istediğimi söyledim tavır yaptı üzüldü gibi 😅bide bana diyor üstüne yeşil bir eşarp tak çok güzel olur dedim sen yeşilin bu renge yakışacağını nerden biliyrusn ben bilmiyorum neyse taktım yeşil eşarp gerçekten güzel oldu 🤣🤣
Biyiklim manken taktiysa olabilir 😜