Minikkkk Mavisim20 onun için sprey var canım , eczaneden alın. Bnm eşimde hemen boşalıyodu şimdi bir saat sürdüğü oluyo
Edepyahu Minikkkk vay be alayım bende istemiyor ama para verdim yazık derim ne kadar sureydi ne kadar oldu faydası olurmu
Minikkkk Edepyahu ilişkiden ilişkiye Edepyahu her ilişkiden önce sıkıcak işte sonra on dk bekle gir ilişkiye bir saat süruyo 😊🙈 blecbery ismi ilacın
Minikkkk Mavisim20 valla işe yaradığını görünce oda kabuk eder bnce, bnm eşim bile alıp kullandiysa eminin herkes kullanır 😂 ikiskiden in dk önce sıkacak, bittu gitti işte bukadar
Minikkkk Edepyahu fiyatını bilmiyorum valla, eve lt küçük bı sprey ama baya gidiyo biz üç aydır kullanıyoruz daha yarım bile olmadı
Baybymom Olivetti nasıl tahammül ediyosuunuz ben sperm kokusundan nefret ederim kesinlikle izin vermiyorum yüzüme 😷😫🙄
deleted1 Baybymom sen yüzüne izin vermezsin ,o yüzüne izin verir,diğeri yutar zevk renk meselesi çokta şey yapma😉
Olivetti Baybymom bende sevmiyorum kokusunu ve dokusunu ama bazen cok zevke gelince oluyor öyle şeyler. Kocam çok seviyor bende fedakarlık yapıyorum bazen 😂
Zeyzey11 Birarkadasabakipcikacaktim kuzum ozel degilse canim aciyo dedin ya iliski sirasindami yoksa giris anindami merak wttim benim giris aninda problemim var canim yaniyo girene kadar ya
Zeyzey11 Birarkadasabakipcikacaktim ayy benimde oyle peki çözümü nedir yaa napacaz sirf agri yuzunden kaciyom inan 🙈😁