Gecelerin sorusu 20🔥
Visnelibrownie aminnnn 😁😁😁
igze0101 kulak mememi öpüp nefes vermesi 🤦♀️ Beni tahrik ettiğini zannediyor ama aşkım yapma dediğimde cilve yapıyorum sanıyor adam 3 yıldır anlatamadım sevmediğimi yaa
igze0101 kendinde sorun olabilcegi aklına bile gelmiyor. Insan bi kurcalar kafasını ben nye bukadar cabuk bosalyorum da 2. Yapamyorum diye ama yok o zevk alıp hemen boşaldıgını cok iyi olarak görüyor
Erken bosalması
Ön sevişmeyi kısa tutması
Daha cok benim yönetmemi istemesi
2.bosalmayı yapmak istememesi(yorulmak istemiormş)
Atesli olmaması, hep ateslendrmeye çalısmam.
Canımın acıdığını bildiği halde birden tüm gücüyle hayvan gibi üstüme abanmasi 🥴
igze0101 hemen yapmak istemesi, ön sevişmeyi kısa tutması,hemen boşalması,birde göbekli askm kendini salma nefesim gidiyor dediğim halde üstüme 100 kilo haliyle oturması yapmadan zaten ben perte cikiyorum. Askm azcik daha yoksa acır diyorum tamam diyip girmeye çalışması 😃 başka birşey kalmadı ama bunlarında halletcem ben 😃😃
OzlemAx daha ne istyon bacım 😁
Ozlemre bizdede durum aynı😒 peki ateşlendirebiliyormusunuz
Edepyahu halledince banada tüyo werin lütfen ön sewismenin kısa olması hemen grmek istemesi hemen boşalması knularında 😁
Mavisim20 evet acık sacık fanfezi Gecelikler alıorum. Geliorm yanına ışıgı kapatıp sonra azdırıorm. Ama bizimki hemen azdı mı tutamıor kendini bosalcam yavas ol dio. Bu seferde enerjim düşüor.ben sert hızlı ve azdırıcı sekilde istiorm ama o dayanamıo bana göre yavaskalıor hemen rahatlamak istior. Benm kıymetimi bilip şöyle zevkini cıkara cıkara sevişeyim demior. ☺️