Kızlaar ne yemek yaptınız ya da yapacaksınız? Ben fırında baget yapacağım şimdi oğluşum çok seviyor. Bir de Very Berry Muffin yaptım bize kadar oğlum doysun yeter ki😂 eşim işte 4. Gün bugün daha 2 gün var gelmesine🥲 sizde ne var ne yok menüleri alayım💕
Akşam menülerinizzzz🍗🧆🥗 Haydi Gelin Kızlaarr
vahsikelebekk mantar çorbası, kremalı tavuk bulgur pilavı dünden yaptm hepsini eve gidince bi salata yaparm yemekler ısınana kadar
TombulHatun ohh miss ellerine sağlık canım😍 ben de salata yapayım aklımda yoktu çok sağol💕
vahsikelebekk sağol canm seninde eline sağlık . Ben salata severim ya rengarenk mis gibi 😊
vahsikelebekk
mercimek çorbasi , fırında brokoli karnabahar dünden yapinca bu kadar oluyor
Tavuk sote
sebzeli bulgur pilavı
Kuru cacık
Dünden de çorba ve tatlım var 💚
vahsikelebekk etli güveç (tavuk eti) yaptım yanına pilav ayran bu kadar 😂
vahsikelebekk Balık var bizde de bugün ☺️
vahsikelebekk daha yapmadım biraz kestirecem sh ntdvinvdhb
TombulHatun ay evet salata aşığıyım😍🥗
mehir ay buna da şükür daha ne güzelim ellerine sağlık miiss fırında sebzeye bayılırım😍🌸🌸
yesilisevdotunukoru menü tam😍💕 ellerine sağlık canım🌼 kuru cacık dediğin sulandırılmamış hali mi oluyor?
Biyiklim ellerine sağlık canım🌼 valla bu ekonomide tavuğa bile şükreder olduk şaka gibi🥲
Etipetito Çanakkale’li kocam bunu beğendi😂😂 ama Adana’lı ben bunu beğenmedim hahahah😂😂🤭🌸 ellerine sağlık canım🌝
kukulii87 ay bebem uyurken ben de uyurum hep onunla ama şimdi dedim yemek yok beben aç kalmasın kalk kız😂😂😂
vahsikelebekk
Domates çorbası
Etli nohut
Pilav
turşu
Salata
Ayran
🥰
vahsikelebekk Balık sevilir ya 😂
Bubenimoykumm ay tam menü bi ben çıkaramıyorum galiba🤭🤓 ellerine sağlık canım kokusu geldi burnuma menünün😍 sana öbür postuna yazmıştım görmedin mi aşko sen? Kurutma makinesiyle ilgili.
Etipetito ya kebap varken de yani ne bileyim🌝😂
vahsikelebekk
Domates çorbası
Etli Nohut yemeği
Pilav
Cacık
Vardı. Mutfak kapandı 😂