Akşam menülerinizzzz🍗🧆🥗 Haydi Gelin Kızlaarr
vahsikelebekk
hepimizinn ellerine sağlik hanimlar🩷✨💞
vahsikelebekk evet şu koymuyorum salatalıkları sarimsak çok ince dilimliyorum nefis oluyor 😊
belladonna birisi daha domates çorbası yapmış sen de yazınca canım çekti kış ortası🤤 ellerine sağlık canım🌸 yarın da ben cacık yapıcam gibi duruyor🤭🤓
mehir 🙏🏼🌝💕
yesilisevdotunukoru çok mantıklı caciki oluyo yani😄 yunanlar da koymuyo su çünkü
vahsikelebekk zaten bebeğimi zar zor doyurdum için başım çatladı dinleneyim dedim kaç gündür yemek yapıyorum eşim geç geliyor bugün de yapmadım diye eve erken geldi
vahsikelebekk orası öyle tabi canııım kebap mı balık mı desen tabiki kebap derim yani😁
kukulii87 hep öyle olmaz mı zaten🙄
Etipetito e yani 🤤🤣
vahsikelebekk ahahja evet 😁
vahsikelebekk aynen öyle onu da yakında alamiycaz gibi 😄
vahsikelebekk
Bizimde kışın en sevdiğimiz çorbadır. Afiyet olsun şimdiden
belladonna size de canım🌝🙏🏼
vahsikelebekk oluyor valla ahahaha
vahsikelebekk aşkım dönerle kapattım günü hepinizin eline sağlık
Bahtsizbedevi_ ayyy kızz en iyisi arada dışardan yemek çok iyi yapmışsın afiyet olsun🌼
vahsikelebekk brokoli çorbası
Izgara tavuk
Köri soslu makarna
Turşu
Salata
Adam olana çok bile 😂😂 yarında kahvaltı hazırlıcam aksama 🫠
- Düzenlendi
vahsikelebekk saol kuzum mecbur kaldığım için dışarıdan söyledim ev temizliği yapıyodum evi komple yıkadım işim uzadı biraz çocuklarda okuldan gelince dışarıdan söylemek zorunda kaldım
Bahtsizbedevi_ yaa bizim de öyle oluyor🤭 temizlik sonrası lahmacun söyleriz hep ustalara yaptığımız gibi kendimize yapıyoruz çok keyifli oluyor🤓 ellerine sağlık canım zorundalık değil yorgunluk sonrası keyif de ona balım😍