perimasali802_ peynirlimakarnaa amin amin güzelim benim duan bna yeter çürük elmalar ayıklandı ama kokusu hala var diyebilirim sadece bu günlerde geçecek inşallah
peynirlimakarnaa perimasali802_ geçer kuzum nelerrr neleer geçiyor sağlık olsun periimm takma kafana stres yapmamaya çalış 🙏🏻
Biyiklim lgrth kız geziyorum zaten çok geziyorum hemde ama gezmekten de yoruldum 😂insan ortamı olsun istiyor ama ne mümkün bu şehirdekiler pek bir samimiyetsiz bilmiyorum acaba kürt olduğum için mi diyorum çünkü muğla kürtleri sevmiyormuş pek
Etipetito Medusa iş işten geçtiktrn sonra akıllanmam 🥲 Neyse daha fazlasını yapmamak için dikkatli olim🥲😂
Siyahbeyaz_ lgrth yok ya çoğu kalmış kıyafet falan alabildim şuanlık puset bakım bez falan herşey kalmış
lgrth Siyahbeyaz_ benimde ikinci çocuk olduğu için sadece kıyafet aldım bitti abisinin eskileri ile devam kalanlar 😂
Siyahbeyaz_ Biyiklim belkide telefon bağımlısı olduğumuz için böyleyiz. Daha çok pozitif şeylere yönelemiyoruz
asyarana lgrth valla benim eşimde imam biliyorsunuz iamamlarda çok yer degistiriyor hiç değiştirmedik ama bende korkuyorum değiştirince nasıl yapcam diye
lgrth asyarana sen evini mümkün olduğunca sade tut eşya doldurma hem temizlik düzenin kolay olur hem taşınma
Etipetito Medusa Niye kimse bana inanmıyor ya 🥲kendi isteğimle yapmam Ama Rabbim verirse ne yapayım ki ben🥲😂😂
lgrth Biyiklim zaten diyorum ya o da sıkıyor sarmıyor 😅 ben yalnızlığa o kadar alıştım ki kalabalığa gelemiyorum arada yeni yüzler görmek iyi geliyor ama bir yere kadar o da 😅