Stresten uzak duracakmisim😅
Sabah doktorumun söylediği 😂😂😂uzak dur eee gelde uzak dur 😂
perimasali802_ ben stresten uzak dursam stres benden uzak durmaz😂
perimasali802_ periiii ne doktoru hayır olsun iyi misin. Uzak dur strese girdiğin ortamdan kalk git ben beni strese sokacak mükellefi bile aramıyorum patrona diyorum bu benm hayat enerjimi tüketiyor aramam bunu diye sen de öyle yap 😂😂
TombulHatun videoda olduğu gibi oturuyorum üstüme üstüme geliyor 😂
Etipetito durmuyor bacim durmuyor 😅😅
TombulHatun sabah fenalastim bir saatir eve geldim bedenim çarpıntı yapıyor göğsüm daralıyor iyim şükür şimdilik beni terapiye yönlenidirdiler
perimasali802_ Sorunun ne bilmiyorum ama bu hayatta hiç birşey senden çocuklarından önemli değil kendine dikkat et Rabbim gönlüne ferahlık versin
perimasali802_ 😂😂malesef stres yapışmış bize asla uzak durmaz benim çok şükür bir sıkıntım yok ne kendi ailemden ne kayınailemden ne eşimden ama insan bazen durduk yere bile kendine bazı gereksiz şeyleri bile sıkıntı yapar bu da strese yol açar yani sıkıntın yoksa bile stresin daima vardır 😂
perimasali802_ çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Ve de kendine hiç bir şeyi sıkıntı yapıp ta hastalık çıkarma sağlığından önemli değil
perimasali802_ Geçmiş olsun kız. Panik atağın mı var?
- Düzenlendi
perimasali802_ geçen bende rahatsızdım yataktan çıkamıyodum çocuklarda hiç durmuyordu laftan anlamıyodu en son dayanamadım sinir krizleri geçirdim hasta halimle kendimi parçaladım saçımı başımı yoldum üstümü başımı parçaladım o an hastanede olsaydım kesin kliniğe yatırırlardı beni o derecede kötü oldum kesici alet olsaydı o an yanımda kendime bile zarar verebilirdim
perimasali802_ geçmiş olsun kuzum bu arada
perimasali802_
Geçmiş olsun peri.
Bırak, kim ne yaparsa yapsın, söylerse söylesin. Sen her gününden keyif almaya bak.
Yavrum sen küçük yaşta..
Büyük stres altina girmişsin.
Bundan sonra mücadele için kuvvetli ve dirayetli olmalisin.
Allah ne dedi ise o olur.
perimasali802_ bunu başarabilen var mı gerçekten
perimasali802_ çok çokk geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlanmaz canım. Terapi iyi gelecektir eminim umarım sıkıntısız şekilde ilerler iyileşme sürecin.
perimasali802_ her derdin bir çözümü vardır muhakkak. Derman aramayı bilelim yeter ki periciğim.
Kendine iyi gelen şeyleri yapmaya çalış.
TombulHatun ailevi nedenlerden dolayı iyi değilim çok kötü günler geçiyoruz zaten rahatsızdim tamamen kötü oldum amin canım tombulum