perimasali802_ periiii ne doktoru hayır olsun iyi misin. Uzak dur strese girdiğin ortamdan kalk git ben beni strese sokacak mükellefi bile aramıyorum patrona diyorum bu benm hayat enerjimi tüketiyor aramam bunu diye sen de öyle yap 😂😂

perimasali802_ 😂😂malesef stres yapışmış bize asla uzak durmaz benim çok şükür bir sıkıntım yok ne kendi ailemden ne kayınailemden ne eşimden ama insan bazen durduk yere bile kendine bazı gereksiz şeyleri bile sıkıntı yapar bu da strese yol açar yani sıkıntın yoksa bile stresin daima vardır 😂

perimasali802_ çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin. Ve de kendine hiç bir şeyi sıkıntı yapıp ta hastalık çıkarma sağlığından önemli değil

perimasali802_ geçen bende rahatsızdım yataktan çıkamıyodum çocuklarda hiç durmuyordu laftan anlamıyodu en son dayanamadım sinir krizleri geçirdim hasta halimle kendimi parçaladım saçımı başımı yoldum üstümü başımı parçaladım o an hastanede olsaydım kesin kliniğe yatırırlardı beni o derecede kötü oldum kesici alet olsaydı o an yanımda kendime bile zarar verebilirdim

Yavrum sen küçük yaşta..
          Büyük stres altina girmişsin.
          Bundan sonra mücadele için kuvvetli ve dirayetli olmalisin.
          Allah ne dedi ise o olur.

TombulHatun ailevi nedenlerden dolayı iyi değilim çok kötü günler geçiyoruz zaten rahatsızdim tamamen kötü oldum amin canım tombulum