serapcln eşimle aramda 12 yaş var Yaşın pek bi önemi yok bizim için aksine yaş farkı olması daha iyi herzaman birimiz birazda olsa büyük ve olgun olmalıdır diye düşünüyorum tabi bu benim düşüncem

serapcln eşim benden 3 yaş büyük bemim için ideal, ben çok yaş farkına karşıyım gençken sorun olmuyor ama mesela kadın 40 yaşnda daha çıtırdır ama 55 yaşındaki bir koca ona ayak uyduramaz gibi geliyor bana

serapcln ben 36 eşim 39 yaş önemli tabiki anlaşabilmek için. Jenerasyon farkı da etkiliyor tabi ilişkiyi

serapcln 3 yaş var eşim büyük ve evet yaş bence çok önemli, ne kadar yaş arası çoksa şimdi olmasa bile ilerleyen yıllarda sorun olmaya başlıyor hem cinsel yönden hemde kafa yapısı olarak.
      Misal 22-32 yaş evlenen biliyorum şuanda adam sakinlik istiyor kız ise hala kan hızlı yaşamak istiyor o an insanın gözü görmese de yıllar içinde bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Haa tam tersi sorun olmadan ilerleyen de var ama benim gördüğüm genel olarak bu

serapcln 10 yaş var eşim yaşını hiç göstermediği için hiç o kadar yaş bana çok gelmiyor🤭

serapcln eşimle aramızda 7 yaş var o benden 7 yaş büyük ve bir bakıma da büyük olması daha iyi bence yaşıtım biriyle evlenmiş olsaydım belkide eşim kadar anlayışlı olmazdı eşim kadar evine çocuklarına karşı sorumluğunu bilmezdi belkide

serapcln 4 yaş var eşimle benim büyük olması iyi olgun olması yol gösterir yaşı küçük olsa sen onu yönetirsin öylede olmuyor