serapcln ben 36 eşim 39 yaş önemli tabiki anlaşabilmek için. Jenerasyon farkı da etkiliyor tabi ilişkiyi

serapcln 3 yaş var eşim büyük ve evet yaş bence çok önemli, ne kadar yaş arası çoksa şimdi olmasa bile ilerleyen yıllarda sorun olmaya başlıyor hem cinsel yönden hemde kafa yapısı olarak.
Misal 22-32 yaş evlenen biliyorum şuanda adam sakinlik istiyor kız ise hala kan hızlı yaşamak istiyor o an insanın gözü görmese de yıllar içinde bu tarz sorunlar yaşanabiliyor. Haa tam tersi sorun olmadan ilerleyen de var ama benim gördüğüm genel olarak bu

serapcln 10 yaş var eşim yaşını hiç göstermediği için hiç o kadar yaş bana çok gelmiyor🤭

serapcln eşimle aramızda 7 yaş var o benden 7 yaş büyük ve bir bakıma da büyük olması daha iyi bence yaşıtım biriyle evlenmiş olsaydım belkide eşim kadar anlayışlı olmazdı eşim kadar evine çocuklarına karşı sorumluğunu bilmezdi belkide

serapcln 4 yaş var eşimle benim büyük olması iyi olgun olması yol gösterir yaşı küçük olsa sen onu yönetirsin öylede olmuyor

serapcln 8 yaş bile olsa sıkıntı yok olgun olunca daha iyi

Ben 5 yaşa kadar okeyim onun üstü sorun olabilir

Ben 98 liyim eşim 88 lı bana göre ideal yaşıtlarımla yada bi kaç yaş büyükle asla yapamazdım çünki erkekler asla olgunlaşmıyor büyük olsun kafa dengi olsun yeter

serapcln 6 yaş var bana göre ideal. Yaşın önemli olduğunu düşünmüyorum fakat mantıklı yaşlar var mantıksız yaşlar var mesela 20 yaşındakiyle 40 yaşındakinin ilişkisi gibi. 15 yaşındakiyle 25 yaşındaki gibi vs.

Yaş meselesi değil olgunluk meselesi yetiştirme tarzı vs …

serapcln 3 buçuk yaş var aramızda benim için önemli küçük bebeğede bakmak istemem kocaman yaşlanmış aynı düşünmedim adamla da olmak istemem uçuk yaş farkı varsa tabi 🤷🏻‍♀️

eşim ile 8 yaş var aramızda erkekler geç olgunlaşıyor erkeğin biraz daha büyük olması ilişkide bence daha iyi

serapcln bence büyük olması daha iyi ya geç olgunlasiyorlar muhabbeti var :) eşimle aramda 6 yas var ama yine de arada tartışmalarının oluyor küçük olsa daha mı farklı olurdu bilmem

serapcln aynı yastayiz memnunum sıkıntı yok hiç 😂