vahsikralicee bence sorarsan hayır anneliğe tekrar o bebeklik sürecini ister misin Ya da tekrardan anne olmaya hazır mısın kendini sorgula derim çünkü ben 9 aylık kızım var istemiyorum rahatıma düşkünüm bir bebekle daha uğraşamam 😁
2. Çocuk için çok kararsızım
vahsikralicee eşin yardımcı oluyorsa yap yani ilkte yardımcı olduysa. Ama eğer yardımcı olmuyorsa yapma vala, insan perişan oluyor kendi adıma diyorum eşim hiç yardımcı olmuyır bide 3.ye hamile kaldım. Mesela o rahat kafayla yemek yiyor ben iki cocukla berbaer yiyorum bi kaşık ona bi kasık figerime bi kaşık bana. Adamın umrunda değil
incinmissindedi bende seninle aynı durumdayım çocuklara yedirmezler uğraşmaktan bazen yemeden kalkıyorum çünkü iştahım gidiyo bi bardak çay içip kalkıyorum eşimin umrunda bile değil kendisi yiyip içip kalkıp işe gidiyo
Bahtsizbedevi_ aynn vala akşam işten gelince de karnı toksa bile gelip yedirmex benim onlara yedirme mi bekler bi misafirlikte gene aynı
incinmissindedi aynı benim eşimde öyle
Kardeş gerekli bence olmalı
Bahtsizbedevi_ vala boşlar çok sinirliyim ona şuan
incinmissindedi aynen çok boşlar bide üstüne hala çocuk isterler
Bahtsizbedevi_ ben o boku yiyip 2 cocuk yaptım 3. De yolda
- Düzenlendi
incinmissindedi kız senin yine 3.cü yolda ben salak gibi 5 tane çocuk verdim ona🤦♀️
Bahtsizbedevi_ oo maşallah hepsi normal mi canım. Bide yaşları yakın mı
incinmissindedi evet canım hepsini normal doğum yaptım en büyüğü 10 yaşında 2.cisi 9 yaşında 3.cüsü 7 yaşında 4.cüsü 4 yaşında en küçüğüne 6.5 aylık 26 şubatta 7 aylık olucak inşallah
Bahtsizbedevi_ maşallah rabbim acılarını göstermesin inşallah. Senin yaşın kaç ki benim 23 oglum 30 aylık kızım 10 aylık bende 19 haftalık hamileyim. Araları çok az çok zorlanacam spiral taktırıcacam yada igne fln kullanıcam dogumdan sonra. Aslında yaşım tutmuyır yoksa baglatırdım kordonları
incinmissindedi amin canım benim yaşımda 26 benimkinide bağlamadılar eşimde imza atmazdı zaten
Bahtsizbedevi_ vala olan kadına oluyor perişanlık adamlar gene herzamnki rutinlerini devam ettiriyor benim dogumdan sonra çok sıkı koruma yöntemleti bulmam lazım yoksa mahvolurum
incinmissindedi benimde öyle ya düzensizlik var diye hamile kalmıyorum ama bi düzene girsin pohu yerim ozaman😂 şuan bile 10 gün gecikmem var bi olsam rahatlıcam her ay hamile kalıcam diye ödüm kopuyo
Bahtsizbedevi_ sen şuan ne ile korunuyorsun
Bahtsizbedevi_ şu 3 aylık igneler varmış etkili mi acaba
incinmissindedi valla canım ben bi ara vurdurdum emziriyodumda 1.5 yıl korumuştu beni
incinmissindedi şuan bişeyle korunmuyorum regl olunca ya iğne vurulurum yada spiral taktırırım