Kızlar 6 ay önce sezeryan doğum yaptım 3. Bebeğim ama sanki bir genişleme hissediyorum eski sıkılığına kavuşmamış gibi. Doktor baktı genişlik yok dedi böyle birşey yaşayanınız oldumu erkenmi toparlarmı normalde yapmadm anlamadımki 😪

minikooo bende hiç genişlik olmadı delige bile zor koyuyoruz bence siz öyle hissediyorsnz

bossmom bende anlamadım vajinal doğuma nazaran sezeryan doğmdada olabiliyormuş hamileyken çok baskı olunca 😪

heln 😅 ne güzel inşalla yanılıyorumdur 🥰

• heln bunu yanıtladı.

minikooo inşallah 😂 wala bizde de çok kuruyor çıktığı an kuruyor tekrar girene kadar 😂

heln durexün kayganlaştırıcıları güzel diye biliyorum o konuda hiç denemedim ama

Sezeryandan çok olmaz genişlik normal dogumda oluyor die biliyorum

Eğer doktorun genişlik olmadığını söylediyse bu aslında endişelenecek bir durum değil ki hala genişlik hissi ya da gevşeklik hissediyorsan pelvik taban egzersizleri kegel egzersizleri gibi yapman faydalı olabilir

Ben iki kere normal doğum yaptım aksine daha daraldı canım yanıyor ama doğumla alakası yokmuş çok zevk alırsan rahim genişliyormuş ilişki sırasında zevk almayınca da kendini kasıyor dar hissediyorsunuz doğumla hiç alakası yok darlığın Allah tarafından eski haline döniyor rahim

4 gün sonra

burjuva aa olabilr doğru söylüyorsunuz çok zevke gelince çokta ıslandığı için öyle hissediyor insan

RollsLily evet yapıyorum sık sık doğum sonradı doktorum söylemşti