Gulsumm canım daha erken bu kadar stres yapma bende senin gibiydim çok takıyordum her ay test yapıyordum en son doktora gittim acaba bisey mi varki diye çünkü evden kafamı çıkarsam çocuk soruyorlardı ve toplum baskısı insanı çok strese sokuyor doktor bi sorun olmadığını kafaya hamileliği odaklayarak ilişkiye girdiğinizde yumurtalıkları kendini kitledigini söyledi ben her ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırırdım tuvalete gitmezdim falan o ay ne ayağımı diktim ne başka bisey kalktım kalktım tuvalete gittim ama umudumu kestim olursa olur olmazsa olmazdı yani arkadaşım geldi test yapacaktı bende bana dedi sende al dedim ben bu ay beklemiyorum yapmayim boşuna neyse o banada almış gelmiş test yaptık ama ben kendi testimden çok onunkine bakıyorum o cıktı cıktı diye bağırıyor bende diyorum hani kızım tek çizgi hamile değilsin kanka seninki iki çizgi bi baktım pozitif ama ben şok kaldım mal gibi çünkü hıc beklemiyorum yani anlatmak istediğim kafaya takarsan olmaz bu iş kafani rahatlar önce stres yapma umarım rabbim tez vakitte kucağını doldurur ❤