Deli-hatun bende ilk defa gördüm inan siyah idrarı ve dediğim gibi görünce korktum inşallah kötü bir hastalık değildir. Bugün alacaz sonuçları yazarım cnm

Biyiklim aa ilk defa duyuyorum siyah idrarı inşallah kötü bişeyi yoktur sonuçlar çıkınca burayada yazarmısın canım bende korktum şimdi merak ettim geçmiş olsun kuzum

lgrth bekliyoruz daha hastanede canım

zarifhanim

2minnosannesi

uzmanprf

Deli-hatun

lgrth

Bahtsizbedevi_

ikiprensesannes

serapcln kızlar çok şükür kötü bir şey yokmuş idrarında kanama varmış ultrasona gösterecek bide ordan sonuç bekliycez susuzluktan ve adet dönemine yakın oluyormuş doktor dedi. Ve demir eksikliği b12 eksikliği kansızlık falan varmış

Biyiklim geçmiş olsun canım susuzluk b12 vitamin demir eksikliği bendede var ya susuzluktan böbreklerim ağırıyo bazen bide bazen kum döküyorum onun ağrısı çok kötü oluyo ya bi ara hastanelik etmişti beni

lgrth sağol. Söyledim de bakalım artık kendisi bilir

Biyiklim Çok şükür sevindim yinede kadın doğuma da baksın derim çünkü adet dönemine yakın demişsiniz ama gorumceniz bir aydır böyleyim hatta geçen simsiyahti demişti size kendine genel olarak baktirmasinda fayda var idrara sıkışıp urolojiyede görünsün derim

uzmanprf evet doktor da demişti ürolojiye git diye ultrasonda baktırdiktan sonra randevu alcak ona da bi baktıracak. Kadın doğuma da gitmesini söyleyecem aklıma gelmemişti teşekkür ederim