Kizlar eşim gorev için Ramazan’ın ilk haftası doğu Afrika ya gidicek şimdi orada su skntisi falan olduğu için çantaya ne koymam gerekli bilmiyirum oda bilmiyor uçağa kişisel bakım eşyaları roll on deodorant parfüm şampuan gibi şeyler aliyolar mi ( hiç uçak seyahati yapmadım yargilamayin) tırnak makası gibi şeyler koyarsam alınır mi neler koyayım su baciniza bı el atin

2minnosannesi deodorant gibi şeylerin patlama riskinden dolayı kontrol esnasında çıkarılır mı bilemedim siz küçük boylarını alın.
    İlaç götürecekse reçete edebilirsiniz bazı ülkelerde problem olabilir.
    Doğu afrikada hangi hastalık riski varsa aşısını araştırıp yaptırabilirsiniz. Bir aşı zorunluluğu var sanırım ama sıtma aşısı da yaptırmanızı öneririm.

zarifhanim salı günü asi oldu sıtma hastalığı için bide ilaç vermişler bunu orada kullanicaksin demişler sanırım sivrisineklerden gelen hastalık için verilmiş asi kartı pasaport herşeyi hazır vize yi bekliyor şuan

Uçakta çantada bulundurursan çıkartırlar dedoranti 400 ml olması gerekiyor normalde ama ben makyaj suyumu bavulda götürüyorum sivi var mi diye sorulduğunda yok diyorum sorun olmuyor dedorant parfüm gibi sıvıların 400 ml geçerli

aysenurcaglar zaten tek bavulla gidicek ondan dolayı bavula koyucam malzemeleri sknti olmaz sanırım ya