Kızlar ben eşimi çook seviyorum severek evlendik hatta kaçtım ben buna neyse üç sene oldu evleneli iki tane oğlumuz var 2 yaş ve 5 aylık ilk oğlum doğduğunda çok değilse de az yardım ederdi şimdi hiç yardım etmiyo bende diyorum tek yapmadım ya bunu. Aile evinde kalıyoruz hep beraber sürekli bebği ablasına annesine veriyo ona verince. Bu sefer ablası laf sokuyo ben senin çocuğuna bakmak zorundamıyım diye çalışmıyoda gir çaliş diyorum geçinemeyiz diyo bez mama babası alıyor tmm köyde beraber çalışıyorlar hata daha çok eşim ilgilenir ama babası alınca bu sefer biz baktık siz bakmıyorsunuz diyorlar. Abisi geldi w sen hiç bişey yapmıyorsun babam yapıyor diyo. Geçen sene hamileyim karnım burnumda eşime karın ahıra gitsin inekleri sağsın annem niye yapıyor diyo tmm haklı ama ben annesine diyorum yapma yorma kendini diye dinlemiyo sürekli laf sokma . Mama yapiyorum tezgahta mama kabı durdu diye oflup puflıyo sırf bu yüzden gitmek istiyorum.hep eşimle bu yüzden tartışıyoruz artık gerçekten düzenimiz bozuldu onu çok seviyorum ama aklımın ucunda ayrılmak da var çok bunaldım ruhen çok kötüyüm daha gencimde diyorum gençliğimizi burda heba ediyoruz diyorum eşime. Geçen sene eşim artık gitmek istedi ineklerden payımj ver gidim dedi bütün herkes ayağa kalktı yok sen babam ölmeden hak alamaszın falan diye biz hak istemedik sadece hakkımız olanı istedik. Hep ağlamaktan hamileliğim sıkıntılı geçti şuan da aynı eşim evde ne yapsa herkes ooo aen napıyorsun hakaret ediyorlar eşim olmasa hiç bişey yapamazlar. Çok bunladjm artık napmalıyım sizce eşime nasıl davranmalıyım akıl verin bana.
Uzın yazdım kusura bakmayın olurmu hakkınızı helal edin 🤍

Tinnymom canım ev ev üstüne olmaz evinizi ayırmadanda bu olaylar bitmez durmunuz varsa eşiniz bi işe girsin ve biran önce evinizi ayırın aynı şeyleri kendim yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum sadece bizde inek falan yoktu ev ev üstüne kaldık 4 5 yıl 5 tane görümcem 1 tanede kaynım vardı üstüne kv kp bide eşimin nenesi dedeside vardı kimse elini bişeye atmıyodu okadar kişinin arkasını topluyorum temizliyodum üstüne çocuklarla ilgileniyodum biri karnımda biri kucağımda ev temizliği yapıyodum temizliyodum arkamı dönüyodumki yine aynı yiyip içip mutfağa atıyolardı yediklerini içtiklerini yıkamıyolardı üstüne bide temizlik yapmıyosun bişey yapmıyosun diyorlardı eşimi dolduruşa getiriyolardı eşimle kaç kere ailesi yüzünden tartıştık kavga ettik en son 2.ci katı yaptırdık çıktık yeni yeni rahatım yani demem o ki biran önce evi ayırın yoksa böyle devam eder eşinle konuş bi iş bulsun girsin uyguna ev bulup çıkın o evden

Bahtsizbedevi_ dedim kaç kere ama hakkı olanı vermiyolar elimizde para yok iki çocuk var iki bileziğm vardı kp emekli olurken istedi hala yapmadı açınca çocuklara harcıyorum diyo ben çok kavga tartışma etme taraftarı değilim susuyorum ama içime ata ata eşime sarıyorum napıcas bilemiyorum

@Tinnymom zaten eşinde yakın zamanda bunalmaya başlar. Sen çok ısrar etme. Bugünler de geçecek vs de. Ona destek ol. Hem laf söyleyip hem onlar laf söylerse adam sana sarar. Sana sarmasın senin kocanla huzurun bozulmasın. Bide kaynanan görümce bakıyorsa çokta bişi deme. Çocuklar büyüyene kadar dayanırsan dayan canım. Anne valla oğlun ilgilenmiyor çocuklarla senin başına kalıyor ama yetemiyorum falan de. Bayram da seyranda bir yemeni falan al gönlünü hoş bakıversinler biraz. Benimki büyük 4 yaşında ufak 20 aylık. Küçük oğlumun 40ı çıktı gittim kayınvalideme Allah razı olsun yardımcı oldu. Ama evdeki görümce kıskançtı falan daha 2 ay falan oldu kendi evime geleli. Biraz çocuklar laf dinleyene kadar iyi oldu. Şimdi de haftasonları gönderiyorum çocukları 2 gün başbaşa kocamla film izleriz falan sende biraz dene bakalım umarım yoluna girer herşey

pyrzars ya iyi hoş diyorsun da Ben sizin çocuğunuza bakmak zorundamiyum diyince ister istemez aliniyorsun.

@Tinnymom valla bi avukatın yazısında okudum mesela çiftler boşansa bile koca nafaka vermiyorsa nafaka ücreti dede den alınıyor. O yüzden çok takma kafana. Ben herkese resti çektim. Kırdım geçirdim herkesi umrumda bile değil artık. Eşim ve çocuklarımdan başka herkesi allaha havale ediyorum.

@Tinnymom gerçekten ev ev üstünde olmuyor. Soğan ekmek ye evinde ama huzurun olsun. Mal paylaşımını hakkınız olanı isteyin. Valla bırakmayın kimseye. Ben çatı yaptırdım kayınpederin evine 74 bin tl. Ödeyeceksiniz dedim. Ben evimde biriktirdim kıstım kıstım da yaşadığım yer güzel olsun diye uğraştım siz böyle yaptınız verin paramı dedim.