Kızlar ben eşimi çook seviyorum severek evlendik hatta kaçtım ben buna neyse üç sene oldu evleneli iki tane oğlumuz var 2 yaş ve 5 aylık ilk oğlum doğduğunda çok değilse de az yardım ederdi şimdi hiç yardım etmiyo bende diyorum tek yapmadım ya bunu. Aile evinde kalıyoruz hep beraber sürekli bebği ablasına annesine veriyo ona verince. Bu sefer ablası laf sokuyo ben senin çocuğuna bakmak zorundamıyım diye çalışmıyoda gir çaliş diyorum geçinemeyiz diyo bez mama babası alıyor tmm köyde beraber çalışıyorlar hata daha çok eşim ilgilenir ama babası alınca bu sefer biz baktık siz bakmıyorsunuz diyorlar. Abisi geldi w sen hiç bişey yapmıyorsun babam yapıyor diyo. Geçen sene hamileyim karnım burnumda eşime karın ahıra gitsin inekleri sağsın annem niye yapıyor diyo tmm haklı ama ben annesine diyorum yapma yorma kendini diye dinlemiyo sürekli laf sokma . Mama yapiyorum tezgahta mama kabı durdu diye oflup puflıyo sırf bu yüzden gitmek istiyorum.hep eşimle bu yüzden tartışıyoruz artık gerçekten düzenimiz bozuldu onu çok seviyorum ama aklımın ucunda ayrılmak da var çok bunaldım ruhen çok kötüyüm daha gencimde diyorum gençliğimizi burda heba ediyoruz diyorum eşime. Geçen sene eşim artık gitmek istedi ineklerden payımj ver gidim dedi bütün herkes ayağa kalktı yok sen babam ölmeden hak alamaszın falan diye biz hak istemedik sadece hakkımız olanı istedik. Hep ağlamaktan hamileliğim sıkıntılı geçti şuan da aynı eşim evde ne yapsa herkes ooo aen napıyorsun hakaret ediyorlar eşim olmasa hiç bişey yapamazlar. Çok bunladjm artık napmalıyım sizce eşime nasıl davranmalıyım akıl verin bana.
Uzın yazdım kusura bakmayın olurmu hakkınızı helal edin 🤍