Konu eşimle aslında konu direk ben sorun tamamen ben hanımlar soguklardan önce saten şort takım ara ara giyerdim evlendim gibi gebelik oldu için pekte lstedim gibi giyinmefim bebek gaz dis atak derken yorgun düşüyorum fark ettim son bı iki haftadır eşim beni istemiyor gibi tamam gecelik vs nadiren az giydim ama giydim zamanda eşim gram iltifat etmiyor bakmıyor gibi ama pijamalı halimle iltifat ediyor arzuladini söylüyor gecelik gitmemi istiyor bazen belirtiyor ama sen zaten güzelsin gerek yok diyor giydimde fark etmiyor bile bana yakışmıyor sanırım belki ondan fark ettim son bı aydır sürekli ona ben yapışıp cinselliğe ittim için yaşanıyordu daha doğrusu tahrik ben tahrik etmeye çalışırım eşim çalışmaz direk sevişir sonra seks son zamanlarda ise fark ediyorum yüksek baya hemde ama ona rağmen cinsellik yaşamıyor uzun süreli tatmin edici seksi ayda bir ancak yaşamaya başladık gerisi kısa kısacık rahatlar bırakır bende artık ikincisi olsun demiyorum birakiom. eşim beni beğenmiyor arzulamiyor gibi ne yapcam? Bu arada güzel giyinmedemde temiz giyinirim baya takıntılı insan oldum için surejli temiz olmaha çalışırım kokular sürer hafif makyaj yaparım. Eşim beni neden cinsselikte istemihir ne yapcam