avarel canım bebeğim çok küçük dediklerini hamile iken yapardım şimdide yaparım kokuya karşı kendim hassasım eşim geldinde yemeği öyle yapmaya başlarim ama şöyle saça fön çekeyim şekil vereyim desem haftada bir ancak iş yoksa bebek durmaz üç gün önce diş sancisindan bebeğimle tüm gün uğraştım misal iki gün önce eşim evdeydi işleri çıktı ev temiz toplu benim üstüm başımda ama yine oğlum kucaktan inmeyince eşime yemek getirirmisin dışardan dedim normalde dışardan yemek sevmem ev yemeği tercihim olmasına rağmen çünkü yapacak güç yoktu eşime sorsam sen baya temiz bakımlı son der ama ben kendimi öyle görmüyorum ben genelde yarı çıplak yatarım gündüzde giyinirim kaşımi alacak zamanım az oluyor iyiki tüylerim çıkmıyor üç dört ayda bir tüy çıkmıyor bende ama konu böyle çok seksi güzel olmaksa yapamam eşle zaman hani bebekten dolayı ne kadr kalirsa. Geçenlerde kendimi kötü hissediyordim şimdi iyiyim dünde eşimden rica ettim oğlumu aldı oynadı o bende gidip kaş yüz temizli yaptim sonra eşimin kaslarını da aldım 🤭 arada kendimi çok çaresiz kötü bakımsız salak hissettim oluyor ama gceti şükür misal bugün işim pek yok inşallah gidip bir saç şekillendirme toparlancam yine bunu daha çok kendim için yapıyorum çünkü kendimi çirkin kötü halde görmeyi sevmiyorum