Selam kızçelerim. 14 aylık bir oğluşum var çok hareketli fıkır fıkır kaynıyor resmen😂 şimdi soru şu herkes bir çocuk hiç çocuk diyor felan ama ben desteksiz büyüttügüm için hiç öyle hissetmiyorum bende çok ilgili bakan büyüten için bir çocukta bes cocukta aynı sadece iş yükü sorumluluklar daha fazla olduğunu düşünüyorum.. bu sıralar eşim hep ikinciyi istediğini söylüyor. Bende istiyorum içten içe ama tekrar herseyi başa saracak olmak korkutuyor sanki gözümü. Ama şundan eminim oğlum 4 yasına geldiğinde mesela bir tane bebek istemem kucağımda. Oğlum kendi yemeğini yediği kendi uyuduğu gece deliksiz uyuduğum yaşlara geldiğinde kucağımda bir bebek pıspıslıyor olmak bilmiyorum bana zor geliyor belkide. Oğlumda tek büyüsün istemiyorum mesela benim eşim tek çocuk kardes ne demek bilmiyor haliyle bazen bencil davranabiliyor. Yada bazen üzülüyor anneme babama bisey olsa benim ailem olmicak cunku kardesim yok diye.. eşimde diyor ki temmuz gibi hamile kalsan oğlumuzla arasında 2 bucuk yas olmus olur ikiisi bir arada büyür cıkar zaten baska cocuk istemiyoruz vs diyor ay bilmiyorum kafam karısık bir yanım istiyor diğer yanım korkuyor çok karışığım. Sizden bana tavsiye vermenizi istiyorum iki cocugu olanlar tecrübe sahibi insanlarla konusmak sanırım daha iyi tabii bu demek değilki siz doğur dediğinizde doğurayım doğurma dediğinizde doğurmayım😂 sonra linclemeyin biz mi karar vercez diye beybilerim😂 sadece iyi yanıyla kötü yanıyla herseyin farkında olarak bir karar vermek istiyorum🫶🏻 yorumlarınızı bekliyorum kızçelerim🫶🏻🫶🏻💕