Betuleksi Biz sevgiliydik tabi bundan bi 5 sene öncesi(şmdi evli 1 çocuğumuz var) herşey bianda oldu nasıl yapmışım korkmadan bilmiyorum ve çok zorlandımm ilkim oldu eşim yptıktan snrada daha aramzdaki bağ arttı şimdi ise çok nadir beraber oluyruz 😂😂😂
igze0101 Betuleksi 9 sene önce ilişkinin 4 ayında senin olmak istiyorum ben artık dedim ve o kadar hassas davranmıştı ki ay duygulandım..Bin şükür şimdi 2.5 senelik evliyiz
Bade1 Betuleksi ilkimdi zaten ondan başka sevdiğim olmadı şimdi evliyiz 6 senelik ve tabii ki ilk gece de birlikte olduk gerdek gecesinde zorlansak da ilk geceler asla unutulmuyor😉😌
Deleted5 Betuleksi sevgiliyken yine bekar evimiz vardı arada gelip herşey yapardık komple soyunup yapsa yok demezdm çünkü ben çok istedim ama o ilkimz özel olsun böyle kaçak Göcek anımız olmasın dedi evlendigmz gece 😂oldu
Betuleksi igze0101 pişman olmadın dmi snra canım ama şmdki kafamla olsa biraz arada klrdım ya krkardım yani
igze0101 Betuleksi asla pişman olmadım ayrılmis olsaydık bile pişman olmazsin çünkü esime çok asigim bu duygu herkesle yaşanılacak birşey değildi benim için..eşim ilkim yani ❤
masumkoylu Betuleksi sevgiliyken her fırsat bulduğumuz zamanda 🤭🤭 bizde 1 buçuk yıldır evliyiz 6 aylıkda bi bebeğimiz var çok şükür . Yine o zamanlara dönsek yine olurduk galiba 😊
Islakbanyoterligi Betuleksi sevgili olduktan 1 ay sonra falan olmuştu o zaman üniversite okuyordum ilk yilimizdi ben evde kalıyordum esim yurtta sonra sevgili falan olunca beraber yasamaya basladik 1 ay sonrada yapmıştık simdi 11 aylık evliyiz 4 aylik minnos bir kızımız var
Panda Betuleksi Evlendiğimiz gün ilişkide olduk.Nişanlı olduğumuzdada tabii rahat durmuyoduk.Nişanlı olduğumuzda daha da ateşliydim adamı her yerde azdırıyodum bitiyorum diyodu sen böyle yaptıkca🤪🔥Bunları yaptıkca oda azıyodu her gün bizdeydi😆
Deleted4 Betuleksi nisanliyken düğüne 1 ay vardı. Seninle birlikte olmak istiyorum dedim. Çok nazik bı şekilde beraber olduk.
Olivetti Betuleksi bizde sevgili olduktan 5-6 ay sonra beraber olduk öncesinde de arkadaştık 😁 eşim bir türlü yapamıyordu hazır hissetmem lazım diyordu ben onun ilkiydim o yüzden cok heyecanlanıyordu 😁
Yansingeceler Betuleksi Eşimle sevgiliyken 6 senemiz kutlamak için Bi sürpriz hazırlamıştım yemekler yendi derken kırmızı şarabın verdiği yetkiyle biranda gelişti herşey 🤭 Tam 1 sene sonra da evlendik ❤️❤️