• Muhabbet
  • Böyle unutamadığınız bi durum varmı

2minnosannesi iyi olmuş kaynanana kendi kızına diyince anlamıştır nasıl bi durum olduğunu . Sanane ayrıca ya Allah aşkına sanki bu kaynanalar kendilerine alıyor karı kendileri seçecek beğenecek . Ayrıca iyi olmuş bak ahını aldı kendi kızıda yaşamış

PiTi ay allahım şu kaynanaların kendini övme çabası nedir ya benimki de aynı ben kaç senelik evliyim bi tane çizik yok senin tencerelere bak diyor 🙄

• PiTi bunu yanıtladı.

sizene eltimin kocamla bi işi olduydu.ben de kavga çıkardım eltinin saçını başını yoldum. Kocamın da ayrı yoldum. Kayınbaba bana şerefsiz bir daha (eltimin ismini söyledi) onun adını ağzına alırsan dilini keserim dedi bana. Kayınvalide de o kızın günahını alıyon yarın cehennemde cayır cayır yancan dedi ee Allah gördü ertesi gün evleri cayır cayır yandı 😎💅

sizene çoook var en koyanı da benim düşük tehlikem vardı 3,5 ay falan ilaç kullandım yataktan kalkmıyodum tuvalete kalkarken Bile leke kanama oluyordu her gece acile gidiyordum kasık ağrıyla herneyse zordu 4 aya dogru rahatladım eşimin büyük ablası bi kaç kere gelmek istedi müsait degilim ne kendim ne evim hizmet göremez haldeydi kabul etmedim küsmüştü neyse 29 haftalık flndım ortanca ablası istemeden hamile kalmış 4 haftalık daha hiç bir belirti yok yeni öğrenmiş gidelim değişiklik olur dedik kabul etmedi annesi dediki gitmeyin ne işiniz var başı agrıyor yatıyor abee orupsular bana ben tarlada dogurdum biri karnımda biri etegimdeydi kalk ne yatıyon bir sen hamile değilsin nazlanma gibi şeyler söylemişti sözde benide kızı gibi görüyordu

Meraktan abee orupsular

Hahahaha ay kusura bakmayın burda güldüm 🤣🤣hakkınızı helal edin

Cevap vermekle uğraşmadan direkt mesafemi koyarak cevap vermiştim en mantıklısı o

sizene ben düğünden önce bıkaç kötü hareketlerini görmüştüm sogudum zaten. Evlendikten artık daha fazlasını yaptılar evim ayrı ama üst katta genede fazla gidip gelmiyorum bişilerine yardım etmiyorum soguk davranıyorum hepsine ilk başta çok kez yemeye fln cagırdım kızlarıyla birlikte baktım boşlar artık ona da çagırmıyorum

saygımı bozmadan cevabımı verir mesafe koyarım

sizene Birdaha görüşmem mesafe koyarım. Onlarda eşek değillerse anlarlar haliyle soracaklar ozamanda direkt söylerdim şu şu sebepten diye

incinmissindedi ay aynı valla soğudum bende iyi olmaya çalışıyorum ama afedersiniz ağzıma sıçtılar kaynım evlenecek eltime toz kondurmazlar benimde üst katımda gitmem etmem soğuk davranıyorum yoksa her akşam geliyor huzurumu bozuyor sesini duydukça kadının balkonda kül oluyorum batıyor bana