• Muhabbet
  • Böyle unutamadığınız bi durum varmı

Selam kızlar bu sefer soru ile karşınıza geldim sohbet edelim sadece benim koca tarafı mı böyle yoksa varmı merak ettim 😅
Şimdi kızlar kayınvalide kayınbaba tarafından. En kırıcı laf veya ayrımcılık tavır gördünüzmü ve nasıl tepki gösterdiniz???

sizene ben tepki vermem mesafe koyarim net sekilde zaten yaşında olan bir insan anlar 😄
    Ama gel gelelim kayınpederim ile arkadaş gibi dalasiyoruz diyebilirim 😂
    Kaynanam da yine ayni severim onları

perimasali802_ kız benim kayınbabada çok iyiydi severdi beni kaynana şu 1 senedir bana düşman etti 😂

lgrth aynen öyle valla koy mesafeni aklı fikri varsa zaten karşı tarafında anlar 👏

sizene ister anlasınlar ister anlamasınlar içimdeki sevgi öldükten sonra 😂

sizene
        Bir bayram sabahıydı. Yeni gelinim o zamanlar. Aile binasında oturuyoruz benim altta eşimin dayısı ve ailesi var. Kahvaltıya kayınvalidme ineceğiz kalktık hazırlanırken bardağın dibinde azıcık şu var. Halıya dökülüverdi. Ben de kurusun diye aldım balkona attım şöyle bir silkelersin ya. Su gitsin diye. Neyse. dedik üstüne basıp geçmeyelim önce dayısının ziline bsstık bayramlaşmak için. Mutlu mutlu iniyoruz aşağiya. Zile bastık kapı açıldı dayısı açtı kapıyı dayı iyi bayramlar dedik gülerek. Bana bir bağırdı bir daha halı silkelemeyeceksin. Ben neye uğradığımı bir şaşırdım. Kaldım öylece. El öpemeden indik aşağı. Kayınvalidm kayınpederime söyledik zaten söylemesem anlayacaklar bişey olduğunu. Çok ayıp etti dayısı bana. Kayınpederi tutamıyoruz gidecek ona haddini bildirmeye. Eşimin tarafından sevmediğim birileri varsa dayı ve familyası. Öldü gitti Allâh rahmet eylesin.

Bubenimoykumm ana ben okurken şok oldum anam ayıp etmiş ama bayağı Allah rahmet eylesin de🙏🏻

sizene kaynanamla normalde aram çok iyidir son 3 senedir diyeyim ilk evlendigimiz 2 sene eşimle anlasamiyorduk yani öyle byle degil kavga kıyamet o alttan almıyor bn Altan almıyorum sürekli hır gür araya aileler giriyor falan en son bı gün kaynanam yüzünden tartıştık kaynanam bize geldi falan o hacı abdest alan kadın bnmle oğlu tartitisrken şey dedi “ oğlum madem anlasamiyorsun boşa yarın bn seni başkasıyla evlendiririm ” ay kafamdan aşağı kaynar sular döküldü bnde şey demiştim insan kinamadigi şeyi yaşamadan ölmezmis sen bana bu şekilde konuştun ya seni Allah’a havale ediyorum oğlunu al tepe tepe kullan demiştim ve sonunda kinadigj şeyi yaşadı ve bana hakkını helal et bn siz kavga etmeyin işte ondan dedim falan dedi ama asla unutmuyorum bunu asla.

sizene granit tencerelerim kötü olmuştu biz de kendi evimize taşınma aşamasındaydık kayınvalidemgilde kalıyorduk. Eşim tava vs de alacağız değil mi demişti o ara benim kv bi başladı karı dediğin iyi kullanırmış karı olacakmış ama nerdeymiş kalktı gitti 35 yıllık tavaları vs getirdi gözümüze soktu makineye atmayacakmışsın kaliteli alacakmışsın ( kendisi de atar üstelik de bimden vs alır) benimkiler de karacaydı 7,5 Yıldır kullana kullana kötü oldu

sizene Tesettürlü olduğum için eşime ilk ve son defa bir akrabası “Suriyeli mi aldın lenn🤪” demişti. Kırılmadım ama rahat tavrı yüzünden rahatsız hissettim. Ailesi iyi çok şükür bir sıkıntı yaşamadık 3 yıldır. Xpeöqxşwşqşslt