kizatasozu Sutlucikolati kızım uyurken bana karismiyo çok şükür sabah uyandım baktım yanımda oturuyo göz bandıyla oynuyo maşallah deyin bu günlere kolay gelmedik 😂
lgrth successfulwoman uykuyu çok seviyorum ama artık mecburen kendim için bir şeyler yapmam lazım düzgün bir fizik istiyorum artık 🥲
vahsikelebekk Sutlucikolati o yastıktan kafamı kaldırıyorum efendim. Bakıyorum güneşe “Evet” diyorum “Doğdu güneşim.” Tık elimi yüzümü yıkıyorum, güzel bi şarkı, güzel bi banyo. Üstümü başımı giyiniyorum, sağlam bir kahvaltı, modumu yakalıyorum tabi😂😂
vahsikelebekk Sutlucikolati çocuk mu ne çocuğu? Haaa şu kapıda ağlayanı diyosun onu da alıyorum kucaklıyorum alt değiş üst değiş karnını doyur oyun oynat sonra yoluk saçlarımı topluyorum aynadan kendime bakıyorum ki aa başkasının hayatıymış öbürü😂😂
ebruozym Sutlucikolati yataktan kalkarken saçımı çekiştiren Ya da mememi çekiştiren bebeyle uyandıktan sonra tuvalete kahvaltı İçin demliği ocağa koyuyorum sonra tuvalette sigara bu olayı hiç sevmezdim ama insan mecbur kalınca yapıyor 😁