Kızlar selamm🌸 neler yapıyorsunuz, nasılsınız, günleriniz nasıl geçiyor bakalım? Mesleğine dönenler, dönemeyenler, dönmek isteyip cesaret edemeyenler toplanın. Mutlu musunuz? Sevdiğiniz mesleği yapıyor musunuz ya da ne yapmak isterdiniz? Ben başlıyorum.
Seramikçiyim. Kendimi bildim bileli ilkokul birinci sınıftan itibaren sorduklarında “Büyüyünce ressam olacağım/Resim Öğretmeni olacağım!” Derdim🥹 lisede meslek adına ağırlık cam olarak okudum. Seramikte vardı resim eğitimi de vardı tabi. Sonra üniversitede seramik, cam ve çinicilik okudum. Yetmedi çünkü içimde hep Resim okumak vardı. Ailemin de büyük desteğiyle kursa gittim sınavlara yine hazırlandım ve Resim Bölümüne başladım. Ayrıca formasyonda aldım ama tabi ki öğretmenlik istemiyordum. Ek olarak seramik hep yapmak istediğim bir şeydi. Çamurla uğraşmak, negatifimi atmak ve bir şeyler “ÜRETMEK” beni ben yapan en iyi şey olacaktı. Tam işimi oturtup büyütecekken hamile kaldım ve 7. Ayında topladım atölyemi🥲 geri dönmek için sabırsızlanıyorum.
Sıra sizde hanımlar sohbete geliinn😇🌸