vahsikelebekk uzmanprf kendinle gurur duymalısın🙏🏼 en doğru kararı vereceğine eminim canım yüce gönüllülüğün sayesinde ne çok bireyi hayata döndürmüşsündür💕🥹
elsaaaa aşçıyım üniversiteden sonra restaurant ve otellerde çalıştım. Daha sonra kamuya atandım. Şimdi bebeğim oldu 5. ayına girdi. İnşallah biraz büyüyünce döneceğim ücretsiz izindeyim.
vahsikelebekk elsaaaa ne kadar güzel umarım adapte olma sürecin sorunsuz geçer canım döndüğünde yeniden😍 hangi şehirdesin bu arada?
vahsikelebekk aykirikadin sağlık sektöründe ne işle meşgulsün ve ne yapmak isterdin mesela hep aklında olan meslek ne?
perimasali802_ vahsikelebekk mesleğim yok ev hanımıyım aşkım bu işlerin sigortasi da yok 😂 Ama çok seviyordum okumayi eğer okusaydim bir çok alan okuyabilirdim ama doktorluk vardi hayalimdeydi nasip olmadi bırakmadılar 🥲
vahsikelebekk perimasali802_ yaa sigortasız iş bizi bozar🤓 kaç yaşındasın eğer 30’latın altındaysan imkanın da varsa(maddi/manevi eşten dolayı) geç değil bence canım🙏🏼🙏🏼🌸
vahsikelebekk successfulwoman işveren olmak ne güzel🙏🏼 hayallerini yaşayamamana üzüldüm canım ama kendi işinin oatronu olmak milletin eline bakmaktan iyidir diye düşünüyorum ben🫶🏼
successfulwoman vahsikelebekk Aşkim sen tam benliksin. Pozitif insanisin Herşey nasip Evet kaç kişiye ek kapisi oldum. Çalışanlarim var. Ben onlarla mutluyum
vahsikelebekk asel_lina bu konuda girişimin var mı peki? Yani camilerde kuran hocalığı da yapabilirsin aslında.
asel_lina vahsikelebekk sadece okulda gördüğüm kadarıyla evet DHBT sınavına girmek şansım var ordan da öyle inşallah ilerde bakalım 🙏