vahsikelebekk
Sosyoloğum çocuk ıslah evlerinde, hapishanelerde, bakıma muhtaç çocuk yurtlarında ve benzeri kuruluşlarda sosyolog, olarak çalıştım lisans üstü yaparak aile danışmanlığı belgemi de aldım ama çocuklar önceliğim olduğu için genelde çocuk ıslah ve bakıma muhtaç çocuk yurtlarında görev aldım bir süre de kadın sığınma evinde gönüllü projelere katıldım bunun yanı sıra Çocuk gelişimi ve eğitimi okudum dediğim gibi çocuklar benim herşeyim bu sebepten 10 yıl boyunca da kreş işlettim bakıma muhtaç çocukları teşvik ile kreşe alma şansım oldu…
Şimdi evdeyim online danışmanlık ve proje hizmetleri sunuyorum Sosyal politikalar aile bakanlığında varlığım görünse de yokum çok yakında bir karar vermem gerekiyor ya tamamen kendi alanımı özel olarak idame ettireceğim ki bu benim için ve bebeğim için bir avantaj olur yada sektöre döneceğim çok kararsız kaldım bu konuda çünkü bebeğimin her anını doya doya yaşamak istiyorum bu benim son bebeğim ve biliyorum bu günlerini çok özleyeceğim. Tabi ki ayrılmış olsamda gönüllü olarak çocuklarla ilgili projelere devam ederim 🙏🏻💕