Kızlar kayinvalidem 20 gündür neredeyse bizde. Kayinvalideniz size geldiğinde yardım eder mi mesela benm kayinvalidem yapılacak olan şeyleri görmesine rağmen yapılacak birsey var mı diyor sadece soruyor yani görüyor var ama sadece sormakla yetiniyor bende var yapabilirsin diyemiyorum o zman da diyor sürekli yatıyorum oturuyorum sıkılıyorum acaba bu durum hoşuna mı gidiyor yoksa öylesine mi sıkılıyorum diyor anlamadım bende gecen aksam tezgaha bulaşıkları koydu gitti benim de işim vardı o sırada geldi eşim o bulaşıkları yıkadı hemen oda geldi mutfağa zaten makineye atacak neden yıkıyorsun diyor eşimde birsey olmaz sanki her zman mı yıkıyoruz dedi yaşli olsa tamam diyecem ama gayet her işi yapabilen biri yani her şeye karışmaya çalışıyor yemek yapıyorum şunu koydun mu bunu koydun mu içine hep soruyor eşime sorsan ne güzel eşim hizmet ediyor hiç annemi çalıştırmiyor diyordur ama bende bütün gün koşturuyorum yanında 5dk oturmaya zamanım bile kalmıyor bazı kişileri görüyorum nasıl kayınvalideleri yardım ediyor bize mi denk geliyor anlamadım

Gamzeli bir kere de söylemeyi dene istersen. Böyle insanlar söylemeden anlamıyor çünkü hiçbir şeyi. Evet anne şunu yapar mısın bunu getirir misin bulaşıkları yıkar mısın diye diye başla bence ufaktan

Bi kaç gune eve gider halen is varmi diyor, bu kayinvalidelerin hepsimi ayni olur ya . Çok iticiler sevimsizler 🙄
    Bence söyle bunu yaprmisin yardim edermisin de geç
    Iyi valla o yapsin dagitsin sende arkasini topla
    Kurban et kendine yardim etsin sana

cano42 valla bence gayet rahati iyi hiçte sıkılmış gibi gelmiyor bana hatta rahatı o kadar iyi ki gitmek istemiyor gibi ne zaman geldim ben buraya ne zman gitsem ya da gitmesem mi hesapları yapıyor heralde ayy ne zor bu evlilik ya birde kocanın ailesiyle uğraşıyorsun

Gamzeli canım seninki yine iyi 20 gündür sende kalıyormuş Ben beraber yaşıyorum Ona rağmen elini işe sürmez kahve sigara dizi akşama kadar bu görümcemle de karşılıklı oturuyoruz Ben de iş yapmaz Ben ne yaşadığı halde kızına gider iş yapar yemek yapar O yüzden dua et 20 gündür sende kalıyor bir gün gidecek yani tek Sendeki öyle değil Bendeki de böyle maalesef .

Leyliiiiiii ayy nasıl sabrediyorsun ya ben gidecek ümidiyle duruyorum dediğin gibi ama sürekli beraber kalsam üstelik haksızlık yapılsa bunun sonu iyi olmaz yani Allah yardımcın olsun canm

Gamzeli Maddi açıdan kımıldayacak bir yeri olmayınca insanın sabrediyor birsekilde zaten bu tarz haksızlıklara benden önce eşim tepki gösteriyor yapamazsın oraya gidip bunu yapamazsın edemezsin gibi o da hani genel olarak şey demeyeyim de Hasta iken gidip yapıyor Yani sürekli düzenli olarak gidip yapmıyor kızı hastaysa Hani annesine ihtiyacı varsa gidip yapıyor yoksa öyle gidip bir şey yapmaz yani Zaten çalışıyor 3 4 gibi geliyor eve gece 12.00′ye kadardı sigara kahve Ondan sonra yatıyor bir şekilde dayanıyoruz ya bir şekilde sabır veriyor Rabbim nasip de ayrı eve çıkmak varsa bir şekilde olur zaten Hayırlısı olsun herkes için

Leyliiiiiii hayırlisi olsun hakkımızda eşin sahip çıkıyor seni ezdirmiyorsa sorun yok eşinin herseyi görebilmesi önemli sonuçta sizi dengede tutacak olan o Rabbım en güzellerini nasip etsin inşallah

Gamzeli kayınvalidemden iş beklentim genelde yok annemdende ama eşine yaoma demesi herşeye karışması hoş değil iş varmı derse evet var de işi goster madem ayrıca şunu bunu koydun mu sesinde şakaya vurarak laf sok yoksa susmaz

@Gamzeli brnimde kayınvalide gelince sen çocuklarla otur ben işlerimi yapayım anne derim zaten 10 km aramız kalmalı gelmiyor ama kalmalı gelsede yaptırmam çünkü benim düzenim hani ben neyin nerde olduğunu biliyorum o yüzden istemem. Ama mesela ben yemek yaparken gelse mutfağa çocuklar yoksa otur anne sen derim 2 yeşillik koyarım salata yapar. Bulaşıkları sudan geçirir ben yerleştiririm makineye. Hadi sen git içeri annem derim mutfağa süpürge yapıp geliyim derim. Öyle yani benim kayınvalide iyidir ama kayınpeder var ya şeytan. Neyse bence sende o gelince sarma falan saralım birlikte anne de. Yada işte senin şu yemeğin güzel oluyor yapıversen yesek falan de işte

Gamzeli karakter işi benim annemde yardım nedir bilmez pek
            Ama kv öyle değil yapar elinden geldiğince
            Misafirinmiş zaten takma
            Karıştığı iş olursada anne gel sen yap bende öğreneyim de yaptır boşver😂