Holaaaa
Kızlar bizim sağlık ocağında spiral takılıyormuş yeni öğrendim. Adetin ilk günü gel tahlil yapalım sonra sorun çıkmazsa takarız dedi.
Taktıranlara sorum sizce hangisi daha iyi ben hormonlu istiyorum zaten hep düzensiz adetim hormonlu da bayağı kesiyormus kanamayı 2. Bebe isteğine kadar onu taktırayım kafam rahat olsun diyorum.

Hem sohbet hem bilgi alışverişi olsun. Siz hangisini taktırdınız süreç nasıldı memnun musunuz

SuVeAtes Ben bakır spiral taktım 3 yıl bitti pek şikayetim yoktu adetim sancılı geçiyordu bide çok kanamalı oluyordu adetim ara sıra lekelenme oluyordu ilk taktığım zamanlar oda Şuan öyle bişey yok ve adetten yıkandıktan sonra ilk ilişki sonrası da lekelenmem oluyor bazen ama genel olarak memnundum koruyordu 😂
    Ama bu ay geciktim ve şüpheliyim kaydı ve hamileyim gibi bir his var içimde 🥹😂

SuVeAtes bende 2. Covuktan sonra taktırmayı düşünüyordum da ertelendim bi süre şansıma hamile kalmışım 😂😂. Gidip taktır hemen vala

Etipetito bakırda çok kanıma ve Ağrı şikayeti okuyorum. Ondan bir yanım hormonuna yöneliyor. 🫠

incinmissindedi vallahi korku salıyor zaten adetlerim çok düzensiz benim aylar sürüyor olmam. İkinci elbet istiyorum ama şimdi değil şimdi taşınma düşüncesi var tabii 3-4 ay sonra gitmeden taktırayım diyorum değerlendireyim En azından burayı, ikinci bebe şoku ile kalmayayım

SuVeAtes hiç denemedim onu canım bilemiyorum sana uygunsa takarlar zaten

SuVeAtes konuyla alakasız bir şey soracağım şimdi ben iki ayda bir zor Gücül regl oluyorum sprail taktırdım bu ay yine geciktim gebelik yok 8 aylık oğlum var emziriyorum maydanoz suyu içsem sorun olur mu

hh56 gebelik yoksa deneyebilirsiniz.
              Gebelik yoksa doğal yoldan
              Kekik suyu
              Soğan suyu
              Maydanoz suyu
              Etkili oluyor tabi bu kişiden kişiye değişir. Soğan bende etki etmedi.

• hh56 bunu yanıtladı.

SuVeAtes 2.5 yıldır bakır takılı bende şükür vücudum kabul etti herzaman ki gibi gününde oluyor aynı çaktırmadan önceki gibi süresi 5 gün çok kanamada olmuyor herzaman olduğum gibi ben memnunum yani

cano42_ Maşallah çok iyi hep okuduğum aksi yönde ondan çok ikilemde kalmıştım.
                  Teşekkür ederim

SuVeAtes önceden içiyordum ben maydanoz suyu da emziriyorum diye soruyum dedim yine de o yüzden bugün iciyim inşallah olur 🤲

SuVeAtes çiçeğim sağlık ocağında hormonlu takmıyorlar diye biliyorum yani bizim burdakinde sadece bakırlı takıyorlar hormonlu,balerin,boncuklu gibi spiraller doktor muayenesi ile uygun görürse takılıyor keyfi değil yani tabii özellerde herşey keyfiii ama kadın doğuma gidip karar vermen daha faydalı olur, bu arada ben hormonlu spiral kullanıyorum konfor açısından güzel kanamamı azalttı adet sancısı yok günlük pedle bitiriyorum adet dönemimi ama benim vücudumdan kaynaklı arada enfeksiyon yapıyor o zaman kanamam birkaç gün uzuyor ve ağrılı geçiyor harici iyi arada da kontrolüne gidiyorum miss

peynirlimakarnaa Hastane benim için sıkıntı, şuan ki şehiri bilmiyorum üstüne kızımı bırakacağım biri de olmayınca hep spirali ileri tarihe atıyordum. Şansa böyle birşey çıkınca değerlendireyim dedim. Gönül istiyor hormonlu ama bakır da olur valla yeter ki korusun ben o olmama keyfinden istiyorum aslında zaten zor oluyorum adeti bu bahaneyle önünü keseyim dedim. Bakalım inşallah istediğim vardır yoksa olana da razıyım. Çok teşekkür ederim cevabın için ♥️

SuVeAtes seni çok iyi anlıyorum yaşadığım şehire gelin geldim ve hiçbir yer iz bilmiyordum hala bildiğim söylenemez çok sıkıntılı bir dönemdi.. rabbim gönlüne göre versin inşallah takıyorlardır sen yinede bir teklif et zaten hormonluyu doktor da taksa sağlık ocağında da taktırsan devlet karşılamıyor kendin alıp gidiyorsun, ben ücretli almayı kabul ediyorum siz takın yeter ki dersen kabul eder belki