kittykitty
Yanlız yaşıyorsunuz her fırsatta yanınızda istiyorsunuz ve buna bahaneler üretiyor üstüne gidince de kavga çıkarıyorsa benden size tavsiye ciddi olan taraf şu anda sizsiniz karşınızdaki maalesef olayın ciddiyet boyutuna henüz geçiş yapmamış sizi kaybetme kaygısı yaşamıyor çünkü sizden emin aksi takdirde bu yaşlarda bu dediğiniz şeyler imkansız daha çok sizin çağırmanızı daha çok ona vakit ayırmanızı teklif etmesi normal olanı olurdu. Bazı erkekler elindekinin değerini kaybetmeden anlamaz ve kendine çeki düzen vermez bunu sağlamak ve gerçekleri anlamak için burada görev size düşüyor onu yanınızda istemenin tartışması bile çok anormal bir durum her gün yanyana olan evli adamlar bile bu dediğiniz durumu yaşamaz yaşatmaz 3. Bir şahıs yoksa buna eminseniz yokluğunuz ile terbiye edin derim zaten iki şekilde sonuç alırsınız ama en azından karşınızdakinden emin olursunuz ya herşey istediğiniz doğrultuda ilerler siz mutlu olursunuz yada hayat yolculuğunuzun bu sayfası kapanır belki bir süre üzülürsünüz ama ardından yine kazanan siz olursunuz… Hayat bir kitap gibidir ve okuduğumuz sayfayı atlamak ve diğer sayfaya geçmek zorundayız…🙏🏻
Erkek arkadaşım neden böyle davranıyor?
kittykitty hayatım ne takılıyorsun gerçekten işi vardır belkide bence başka yere takılmalısın
Mesela evlisiniz ve kocanın sürekli bi işi var
Adama bi sorarlar yani ne işin var diye🙄🙄🙄
kittykitty içinde şüphe yoksa çalıştığı içindir ama içinde şüphe varsa didikle derim
lgrth ilk zamanlar bu kadar değildi sonradan böyle olduk ilişkimiz monotonlaştı mı diyorum bazen kendi kendime
uzmanprf çok teşekkür ederim düşüncelerin için kafamda bir çok şey daha iyi oturdu şimdi dediklerini uygulayacağım sanırım 🙏🏻
hh56 içimde şüphe yok ya eğer başka birisi varsa umarım en kısa zamanda karşıma çıkar diyip geçiyorum
Açık açık konuşmak en mantıklısı böyle bi konu yüzünden tartışmaya çalışması bile çok saçma
Bahtsizbedevi_ bende öyle hissettim
kittykitty seni sürekli erteleyen birinin üstüne düşme genç kardeşim gün herkese 24 saat fakat herkesın önceliği farklı onun önceliği olmayabilirsın seven kıymet veren erkek sürekli senınle vakit geçirmek ister tam tersı o sana teklif etmeli bugun de görüşelim diye anlıyorum heyecanına yenik düşerek sürekli görüşmek istiyorsun ama bu şekilde değerin olmaz o senın peşinden koşmalı serhat yabancının evlenmeden önce ve diğer kitaplarını okumanı tavsiye ederim
kittykitty eğer çok istiyorsan içinden gelerek söyle emin ol karşına çıkar babannemin bir lafı var haram mal 40 gün sürer er yada geç çıkar karşına merak etme 🤗
kittykitty canım hoşgeldin🌸 öncelikle yazdımlarını okudum diğer arkadaşlara da ve bence bir arkadaşım da düşüncemi söylemiş yani ciddi olan sen gibisin o değil sanki hiç seni kaybetme korkusu yaşadı mı sevgilin? Çünkü 20 yaş yalnız yaşam fikfik yok gibi haftada bir görüşme? Hepsi çelişiyor birbiriyle canım. Birebir konuştun mu hiç bu durumu?
kittykitty hoşgeldin öncelikle :)
O senin peşinden koşmana alışmış gibi geldi bana anlattıklarından biraz da o senin peşinden koşsun canım göster ama elletme :)
kittykitty kendi ailesiyle mi yaşıyor ?
kittykitty ciddi düşünüyorsanız eğer maddi olarak çalışması gerektiği için bedenen de dinlenme ihtiyacı da olabilir böyle olunca erkekler bazen erkekler çok sıkmaya da gelemiyor sizde kendinizi çok sıkmayın çünkü ciddi bir yola girmek bu devirde kolay değil onu da kendinizi de çok sıkmayın kendinizle de ilgilenin ihmal etmeyin ilişkiye zarar verebilir çünkü şüpheniz yoksa ya da sevildiğinizi hissediyorsanız ilişkiye zarar vermek yerine önce kendinize sonra de sevgilinize güzel vakitler bırakabilirsiniz 😀🥰
- Düzenlendi
kittykitty benim bazı sorularım var o da erkek arkadaşının çağırma sebebini fikfik olarak anlayacak olması. Her davetini kabul ettiğinde fikfik için geliyosa ciddiyet sadece senin kafandadır. Çünkü sevgili dediğin senin gibi görüşmek için can atmalı seni görmeden sesini duymadan eksik hissetmeli birlikte keyif alabileceğiniz aktiviteler bulmalı. Soruma cevabın evet ise ilişkini gözden geçir
kittykitty erkekler birliktelik yaşarsa maalesef mala bağlıyorlar