bacılar selam öncelikle siteye yeni katıldım bir iki gündür konuşulanları okuyorum aklıma takılan bi konu var biraz uzun olucak ama okuyup bana tüyo verebilirseniz sevinirim 🥰
evli değilim 20’li yaşlardayım tek yaşıyorum 2 yıllık ilişkim var erkek arkadaşım arada bana gelip kalıyor
ben daha fazla gelmesini istiyorum ancak her zaman çağırmak istemiyorum sanki tek amacım fikfikmiş gibi görünmesin diye ama canım onu istiyor özlüyorum sonuç olarak o da yok işim var vsvs beni sürekli erteliyor bunun sebebi sizce ne olabilir? veya yapabileceğim bişey var mıdır?
daha önce konuşmayı denedim ancak kavga ile sonuçlandı (ben sana elimden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyorum gibisinden) bende üstelemek istemedim.
ciddi düşünüyoruz birbirimizi seviyoruz ve bana olan ilgisinin azaldığını da zannetmiyorum.
Erkek arkadaşım neden böyle davranıyor?
kittykitty canım ikinci bi kişimi var acaba ben öyle hissettim gibi
kittykitty işten dolayıdır diye düşünüyorum sonuçta çalışmak zorunda
ya sizin vaktiniz bol
adami darlatmanin anlamı yok
Bir şüphen yoksa sorunda yoktur demmeki
Bu arada hoşgeldin aramıza 💐
kittykitty öğrenci mi çalışıyor mu
Bahtsizbedevi_ yok hayır sanmıyorum ya
güvenim olmaz kimseye tabii ama öyle bişey varsa da illa karşıma çıkar bi gün
perimasali802_ hoşbuldum teşekkür ederim değerli düşüncelerin için 💖
lgrth ikimizde çalışıyoruz ama çok yoğun değiliz haftasonumuz yok hafta içleride 9-6 çalışıyoruz
kittykitty anladım canım çalıştığı için yorgun olabilir veya yoğun çalıştığı için sık gelemiyorum yani illa vardır bi sebebi bu arada hoşgeldin aramıza
Bahtsizbedevi_ hoşbuldum çok teşekkür ederim yorumun için 🥹
kittykitty rica ederim kuzum 🥹
kittykitty çok üstüne düşme söyleme bakalım senin için neler yapacak
kittykitty Yoğun veya ağır mı çalışıyor? Şimdi herkesin kendine ayırmak istediği zamanı olmalı, insan buna ihtiyaç duyuyor evliyken de. Haftada ne kadar görüşüyorsunuz? Gün içinde nasıl konuşuyorsunuz? İlgisi azalmadıysa sana göre o zaman sorun ne tam olarak?
kittykitty biraz bahane gibi geldi yaşlarınız da genç daha
Medusa gün içerisinde gayet güzel konuşuyoruz haftada 1 gün görüşüyoruz ben istiyorum ki daha çok görüşelim hem dışarıda hemde özel alanda yani evde tek amacım fikfikte değil onunla evde aktivite yapmak istiyorum anlatamıyorum
lgrth bana da bahane gibi geliyor umarım öyle değildir gerçekten canımı sıkar bu durum
Sen sürekli onu istiyorsun ama o “nasılsa çağırır” moduna girip işi ağırdan alıyor olabilir biraz mesafeli durursan belki seni daha çok özlediğini fark eder
Onun kadar sen de yoğun ol biraz gizem kat o zaman seni daha çok merak eder
Bazen erkekler ilgi azaldı sanmasın diye geri çekilmeyen kadınları nasılsa hep burada diye rahat davranabiliyor o yüzden biraz dengeli gitmek lazım canım
kittykitty herkes bir olmazda bizimde sevgililiğimiz o yaşlardaydı birbirimizi görmeden geçirmediğimiz gün olmazdı..seninki hep mi böyleydi sonradan mı oldu
kittykitty kaçan kovalanır taktiğini uygula. Belki bu senin onun üstüne düşmelerin hoşuna gidiyordur. Ailesi ile aynı evde kalıyorsa belki onlara da vakit ayırma sorumluluğunu hissediyordur
kittykitty Haftada 1 gün azmış açıkçası, anladım şimdi seni daha iyi. Sevgilin de seni anlıyor da, anlamamazlığa vuruyor gibi görünüyor artık. Daha fazla görüşme isteğini anlayışla karşılaması gerekir aslında
Sizin yaşlarda duvardan duvara sert sex yapardik