Ramazan çok bereketli oluyor az aza yapicam ,hiç aşırıya kalmayacağım. Ama aklımda şuan tek menü alabalık yada somon yanına kremalı, karidesli makarna ve mantar çorbası var . Sizin varmi değişik reçeteleriniz🥑🍩
Evet kızlar varmi ramazan menüleriniz💯
amannnnbananeya Ben hiç bir hazırlık yapmadım ramazan için buzluğa da bişey koymadım her şeyi günlük taze yapıyorum iftar için o tatlı telaş benim daha çok hoşuma gidiyor
Sadece temizlik yaptım 😂
amannnnbananeya menüyü bırak iftara eve nasıl yetişeceğimi düşünüyorum ben sürekli 1 gün önce akşamdan ayarlamam lazım yemekleri valla aklıma ne gelirse canımız ne isterse onu yaparız, ama ramazan da balığı tercih etmem normalde de çok bayılmıyorum balığa 😂
amannnnbananeya şuanda menü yok valla akışına bıraktım ne çıkarsa ortaya
Etipetito bende hazırlık yapmadım hiç uğraşamam nw varsa onu yaparım ama bir balik yiyesim var 😁
- Düzenlendi
amannnnbananeya biz de yemekleri hergün taze günlük yaparız.
Fırın yemekleri daha çok yeniliyor. Patlıcan oturtma İzmir köfte
Fırında beşamel soslu karnı bahar
Kremalı mantarlı tavuk sote
Etli nohut
Etli bezelye
amannnnbananeya
Ramazan ayında genelde çorba, meze ve tek çeşit yemek yapıyorum bizim için daha hafif oluyor. Genelde yaratıcı fikirler eşimden çıktığı için çoğunlukla o oluyor mutfakta
belladonna ben kayınvalideme gitsem bütün perideyi ayağa kaldırırsın ama yemekleri eşine mi yaptırıyorsun Bellacım
amannnnbananeya hazırlık falan yapmadım bende o an aklıma ne gelirse canımın çektiği şeyleri yaparım taze yaparım hergün farklı bişey yaparım çeşit çeşit yapmasamda yapıyorum bişeyler
amannnnbananeya Balık yenir ya uf😋😁
TombulHatun
Kaldırırım…. Çünkü ben haklıyım….
Ben çok yoğun çalıştığım için yapıyor sjsjshsjsj
belladonna neyse bura da konuşmayacağım her şeyi sen haklısın aşkım sustum 😂
TombulHatun Sen çok nispet yapıyosun.. @belladonna hiç anlatmıyor yoksa onun da senden aşağı kalır yanı yok🤪😂
Medusa oda yapıyor bana emin ol 😂 ayrıca bana bulaştığınız için bende sürekli nispet yaparak kendimi rahatlatıyorum 😂😂
Medusa
Medusam övdün mü gömdün mü beni ajajsjsjs
Bizi delirtmek için ballandıra ballandıra anlatıyor ben onun gibi olamam 🤭🤪
belladonna kimse bir tombulhatun olamaz bellam beni çıldırtma 😂
TombulHatun
Doğru kimse senin kadar şanslı, ballı olamaz tombulum o kadar haklısın ki… 😁
Bende menü ve yemek konusunda hiç hazırlık yapmadım sadece temizlik yaptım
amannnnbananeya ben her gün taze yapcam seviyorum yemek yapmayı