amannnnbananeya Etipetito bende hazırlık yapmadım hiç uğraşamam nw varsa onu yaparım ama bir balik yiyesim var 😁
Bubenimoykumm amannnnbananeya biz de yemekleri hergün taze günlük yaparız. Fırın yemekleri daha çok yeniliyor. Patlıcan oturtma İzmir köfte Fırında beşamel soslu karnı bahar Kremalı mantarlı tavuk sote Etli nohut Etli bezelye
belladonna amannnnbananeya Ramazan ayında genelde çorba, meze ve tek çeşit yemek yapıyorum bizim için daha hafif oluyor. Genelde yaratıcı fikirler eşimden çıktığı için çoğunlukla o oluyor mutfakta
TombulHatun belladonna ben kayınvalideme gitsem bütün perideyi ayağa kaldırırsın ama yemekleri eşine mi yaptırıyorsun Bellacım
belladonna TombulHatun Kaldırırım…. Çünkü ben haklıyım…. Ben çok yoğun çalıştığım için yapıyor sjsjshsjsj
Medusa TombulHatun Sen çok nispet yapıyosun.. @belladonna hiç anlatmıyor yoksa onun da senden aşağı kalır yanı yok🤪😂
Bahtsizbedevi_ amannnnbananeya hazırlık falan yapmadım bende o an aklıma ne gelirse canımın çektiği şeyleri yaparım taze yaparım hergün farklı bişey yaparım çeşit çeşit yapmasamda yapıyorum bişeyler
TombulHatun Medusa oda yapıyor bana emin ol 😂 ayrıca bana bulaştığınız için bende sürekli nispet yaparak kendimi rahatlatıyorum 😂😂
belladonna Medusa Medusam övdün mü gömdün mü beni ajajsjsjs Bizi delirtmek için ballandıra ballandıra anlatıyor ben onun gibi olamam 🤭🤪
cansever amannnnbananeya ben ilk gün davet vericem menüm de Mercimek çorbası Etli nohut Şu böreği Patlıcan biber kuru dolma ( etli) Fırında tavuk Pirinç pilavı Salata ve kayısı hoşafı da yapıcam sindirimi rahatlatır hem Tatlı olarak da trileçe