Kızlar merhaba . Bir kere alıp giydiğiniz gecelik jartiyer vb bi daha giyer misiniz ?ben bi vücut çorabı aldım bi kere giydim daha da giymedim giymek de istiyorum tabi..
Gecelik
- Düzenlendi
egce merhaba canım
💕onlar benim göz bebeklerim onlarsiz asla 🔥🔥🔥
perimasali802_ yani aldığın bi şeyi tekrar tekrar giyersin öyle mi peki tekrar giyme aralığını sorabilir miyim😄❤️
egce diyelim bugün giydim üstünden bir hafta gecmesi gerekiyor ki ozleyebileyim😂
Kız o kadar para veriyorum giymek icin 🤣
Giyilir canım neden giyilmesin ikinci kez
perimasali802_ öyle tabi de ben sadece 1 kere giydim çorabımı boynunu bükmüş beni bekliyor orda 😄eşim de evde değil kaynanama giyeyim o zaman🥳
egce heee evde değil desene 😂
Aman kadin kalpten gider sonra
perimasali802_ ama evde olsa da giyemiyorum ki canım öyle çok gecelik yok bende yani o kalsın bunu giyiym diğerini unutsun tekrar giyerim yok anlatabildim mi bilmiyorum 🤓
perimasali802_ aman bi o kalmıştı beni kalpten vuracaktın anamı değil demez mi herif sonra 😄
egce anladım canım sende biraz değişiklik yap aralarinda kombinlemeye calissan tekli belden mini etekler olur ya kısa baya onlardan al sende
egce 🤣🤣🤣kocasizlik başıma vurdu dersin yolumu şaşırdım 🤣🤣
perimasali802_ hiç giymiyordum zaten yeni yeni alıp giymeye başladım alıcam tabi dediğini de teşekkür ederim
perimasali802_ daha 1 hafta oldu gideli kız ama öyle böyle değilim ya
perimasali802_ oo kız ne cevherler var sende ya ilkine kalbimi bıraktım