Citlembik giyilir elbette ama ne kadar ara koymak gerek bi de benim öyle çok çeşit geceliğim yok yani onu unutturacak bi bolluk yok

egce heee evde değil desene 😂
    Aman kadin kalpten gider sonra

• egce bunu yanıtladı.

perimasali802_ ama evde olsa da giyemiyorum ki canım öyle çok gecelik yok bende yani o kalsın bunu giyiym diğerini unutsun tekrar giyerim yok anlatabildim mi bilmiyorum 🤓

egce anladım canım sende biraz değişiklik yap aralarinda kombinlemeye calissan tekli belden mini etekler olur ya kısa baya onlardan al sende

• egce bunu yanıtladı.

egce 🤣🤣🤣kocasizlik başıma vurdu dersin yolumu şaşırdım 🤣🤣

• egce bunu yanıtladı.

egce çevire çevire giyiyorum 😂niye giymeyeyim 😂

• egce bunu yanıtladı.

egce hepsini sıraya koyarsın her seferinde gecelik giymezsin arada geceliksiz anlık devam edersin tekrar sıra gelene kadar zaten zaman girmiş olur 😂 her seferinde gecelikte sıkıyor 😂

perimasali802_ hiç giymiyordum zaten yeni yeni alıp giymeye başladım alıcam tabi dediğini de teşekkür ederim

lgrth çevire çevire nasıl oluyor😅

lgrth e yani ama benim öyle çok seçeneğim yok bundan sonra olucak ama burası beni gaza getirdi zaten ilk aldığım gecelik için

egce 6 yıllık evliyim bi tane geceliğim tek var 🤣sürekli giymiyorum eşim bazen bana hazırlan dediğinde giyerim genelde hep picama

• egce bunu yanıtladı.

egce merhaba canım 🌸giyerim tabi onlar benim bebeklerim ❤️‍🔥❤️‍🔥

• egce bunu yanıtladı.

Biyiklim bende 6 yıllık evliyim ama 1 tane değil tabiki😅

egce sırayla işte

egce canım iste her şeyi değerlendir evde olan kıyafetleri de..ben gömlek tunikleri önü açıp içine tangayla falan ya da önü fermuarlı sweatleri aynı şekilde kullanıyorum..bazen altına vücut çorabı ya da jartiyer gizemli oluyor açana kadar bilmiyor içinde ne var

• egce bunu yanıtladı.

egce evet görüp beğendiğimi aldığım için çeşit çok 😇😁

• egce bunu yanıtladı.