• +18
  • Kaç geceliginiz var

Benim 1 purda pembesi,1 siyah,1 kırmızı,1 bordo,1 beyaz,1 siyah kırmız karışık,1 de jartiyer var siyah oda hamileyim diye şimdilik bana olmuyor😅. 7 tane kızlar sizin. Benim az gibi sanki 🤭😂

incinmissindedi ev taşicaz diye hepsini paketledim ama aklıma geleni hesaplayayım 😂 2 şort takımı 3 elbise var 4 tül gecelik 5 saten gecelik 1 vücut çorabı 1 jartiyer 1 babydoll 1 kostüm 1 tane de etek crop tarzı takım var 😂 kiloma göre giyiyorum kimisi olmuyor kimisini de birgün zayıflayınca giyerim diye tutuyorum 😂

lgrth ooo maşallah baya çok muş 😂😂 benim sadece 1 şort takımım var onu saymadım ama. Benim baya bi almam lazım o zaman 😂

incinmissindedi Bir siyah 1 kırmızı baştan aşağı dekolte ve dantel kaplı her yeri
        3 takım alt üst pijama Birkaç tane de şortlu ip askılı takım bu kadar 😅

incinmissindedi bir tane oda kırmızı 🤣kocamın öyle gecelik mecelik kostüm takıntısı yok dar bi picama giyeyim gideyim yanına yeter genelde bana kilotla uyur der ama ben uyumam öyle çünkü öyle uyursam her gün fikfikler beni 🤪🤪

incinmissindedi bir ara gaza gelip üst üste almıştım sonra bıraktım 😂 ama kaç senenin toplamı yani olsun o kadar 😂

Biyiklim hahaha benimki giy demez ama ben giyince de boş çevirmez. Bazen alışveriş yaparken bana al diyorum sonra unutuyorum eve gitmeye yakın hani alacam diyordun git al diyip beni gönderiyor almaya 😂😂

incinmissindedi yok benimki beraber gitsek de al demez sevmiyor sanırım bende almayı sevmiyorum oda ilgisi olmayınca 😂

• Düzenlendi

incinmissindedi ben de 4 😂 5 i çeyizde vardı şortlu takımlar saten olanlardan elbiseleri de evlilik öncesi uygun bulup almıştım onların da 8 senesi var 🤣 kalanlar da son bir sene içinde perideyle gaza gelip aldıklarım 😂

incinmissindedi yok onun dikkatini benim çırılçıplak olmam çeker 🤣🤣🤣

incinmissindedi Sobayla alakalı değil aslında giymiisliğim varda bilmiyorum seksi gecelik giyemiyorum her zaman kocama pek fark etmiyor pijamam bile yetiyorr 😂normal şortlu takım daha çok hoşuma gidiyor ☺️

incinmissindedi hiç saymadm 1 çekmece dolusu var merak ettim üşenmezsem gidip sayıcam 😂 gecelik sayısını bilmiyorm ama 1 tane vücut çorabı, 1 tane elbise tarzı vücut çorabı, 1 tane harnesim var 3ü de siyah 😂

incinmissindedi 4 bodsuit, 1 suitin takımı sabahlık, 2 dantelli body elbise, 1 saten gecelik, 2 takım sütyen-külot jartiyerli, el göz bağlama saten bağlarım da var sayıyo muyuz onları da😂😂