incinmissindedi yok benimki beraber gitsek de al demez sevmiyor sanırım bende almayı sevmiyorum oda ilgisi olmayınca 😂
Kaç geceliginiz var
incinmissindedi Danteli olanları hiç bir zaman 😂😂😂
Geri kalanları uyumak için hep giyiyorum 😂😂😂
Biyiklim bence bikaç tane baya açık olanlardan al dikkatini çeker bence.
- Düzenlendi
incinmissindedi ben de 4 😂 5 i çeyizde vardı şortlu takımlar saten olanlardan elbiseleri de evlilik öncesi uygun bulup almıştım onların da 8 senesi var 🤣 kalanlar da son bir sene içinde perideyle gaza gelip aldıklarım 😂
Etipetito bizim evimiz sobalı soguk o yüzden kazak ve kalın taytla uyuyorum 😂😂
incinmissindedi yok onun dikkatini benim çırılçıplak olmam çeker 🤣🤣🤣
incinmissindedi yok onun dikkatini benim çırılçıplak olmam çeker 🤣🤣🤣
incinmissindedi Sobayla alakalı değil aslında giymiisliğim varda bilmiyorum seksi gecelik giyemiyorum her zaman kocama pek fark etmiyor pijamam bile yetiyorr 😂normal şortlu takım daha çok hoşuma gidiyor ☺️
incinmissindedi hiç saymadm 1 çekmece dolusu var merak ettim üşenmezsem gidip sayıcam 😂 gecelik sayısını bilmiyorm ama 1 tane vücut çorabı, 1 tane elbise tarzı vücut çorabı, 1 tane harnesim var 3ü de siyah 😂
incinmissindedi 4 bodsuit, 1 suitin takımı sabahlık, 2 dantelli body elbise, 1 saten gecelik, 2 takım sütyen-külot jartiyerli, el göz bağlama saten bağlarım da var sayıyo muyuz onları da😂😂
incinmissindedi yanlış saymadıysam 12 tane falan var dur Bi sayım 17 taneymis😅
Cicekliperde sana da bu yakışır aşağısı kurtarmaz 😂
TombulHatun Yani bi çiçekli perde kolay yetişmiyor.
Cicekliperde doğru mu bu 😅😅 servet harcamışsın onlara ya 🤭😂
kukulii87 benim azmış ya bende çok sanıyordum 😂
vahsikelebekk sayalım sayalım bu bodsuit ve suitin nedir bilmiyorum vala çok mu cahil kalmışım. Dur bakayım internetten 😂😂
TombulHatun erkekler kırmızı da seviyormuş gecelikte ne kadr dogru bilmiyorum kırmızıda al kız